Deelnemers aan de Herperduincross.
Deelnemers aan de Herperduincross.

Serieuze heuvels en los zand tijdens Herperduincross

Sport 518 keer gelezen

OSS | Atletiekvereniging Oss'78 houdt zondagochtend 17 december de Herperduincross, de derde van zes wedstrijden van de Geert Peters Crosscompetitie 2017-2018. Deze cross in Herpen staat bekend om zijn pittige parcours, met serieuze heuvels en los zand. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er ook voor de jongere crossfanaten een wedstrijd over verschillende afstanden.

De 5 en de 10 kilometer starten om 10.00 uur. Junioren A starten om 10.00 uur, junioren B, C en D gaan om 11.00 uur van start en de pupillen starten om 11.30 uur.

Aanmelden
Inschrijven voor de Herperduincross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd nabij Vakantiepark Herperduin aan de Schaijkseweg 12 in Herpen. Voorinschrijven is dus niet nodig.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen 5 euro voor senioren en junioren A en B. De jongste crossers betalen 3 euro om mee te kunnen doen. De uitslagen van de wedstrijden, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie zijn te vinden op de website www.avoss78.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant