Waylon. (Foto: William Rutten)
Waylon. (Foto: William Rutten)

Theater De Lievekamp presenteert programma 2022-2023: ‘Theaterparels uit binnen- en buitenland’

Algemeen 866 keer gelezen

OSS | Inwoners uit Oss en omgeving hebben meer dan ooit zin in een avondje theater. Nadat de overheid de landelijke coronamaatregelen grotendeels losliet, zag De Lievekamp de bezoekersaantallen in rap tempo toenemen. Inmiddels heeft het theater weer volle zalen. Die lijn denken ze voor komend seizoen te kunnen voortzetten. Inmiddels heeft De Lievekamp het nieuwe theaterprogramma 2022-2023 online staan, waarvoor de voorverkoop inmiddels is begonnen.

De Lievekamp presenteerde maandag 30 mei het programma voor het nieuwe seizoen aan de pers en genodigden. Na de zomervakantie staan er ruim 250 uiteenlopende producties op de agenda, verdeeld over alle theatergenres. Van musical tot cabaret en van familievoorstelling tot dans.
Als gevolg van de coronamaatregelen worden bij theater De Lievekamp nog diverse voorstellingen ingehaald. Dit gebeurt voornamelijk in de maanden juni en juli. Om vervolgens na de zomerperiode vol passie en energie aan het nieuwe seizoen te beginnen. Programmeur Ron Megens ziet de toekomst dan ook optimistisch tegemoet. “We hebben zo’n twee jaar met allerlei corona-scenario’s gewerkt. Bij ieder scenario hebben we ons flexibel opgesteld. We vertrouwen erop dat we na ruim twee jaar vanaf september weer een regulier seizoen beleven. We hebben een gevarieerd programma samengesteld, met daarbij een aantal hele mooie theaterparels uit binnen- en buitenland.” Hij vervolgt met: “Persoonlijk verheug ik me erg op de theaterconcerten van Waylon en Anneke van Giersbergen, de nieuwe cabaretvoorstellingen van Patrick Laureij en Lenette van Dongen en de show van de Amerikaanse stemkunstenaars Naturally 7. Maar ik kijk ook uit naar de familiemusical Mees Kees op kamp en het nieuwe toneelstuk Nureyev met Jan Kooijman.”

Inschrijven tijdens de voorverkoop
Het theatermagazine wordt vanaf maandag 30 mei huis-aan-huis verspreid in de gemeente Oss en in Heesch. Het programma is ook online beschikbaar via de website van De Lievekamp. De voorverkoop 2022-2023 is inmiddels gestart en voor alle voorstellingen kunnen tickets worden aangevraagd die via loting worden toegewezen. Kaarten kunnen tot en met zondag 19 juni worden aangevraagd; daarna vindt de uiteindelijke toewijzing plaats.
Lees komende woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Uit de krant