Afbeelding
Foto: Hans van der Poel

Eerste Vrijheidsfesival was een succes, ‘Mensen willen graag meedoen’

Algemeen 1.122 keer gelezen

OSS | Als het aan Thuis in Oss ligt dan vindt er volgend weer een editie van het Vrijheidsfestival plaats in het Barbarapark. Dit jaar organiseerden zij het festival voor de eerste keer.

Norah Molenkamp, medewerker van Thuis in Oss en medeorganisator van het Vrijheidsfestival: “Het is ons heel goed bevallen en we hebben ook hele leuke reacties gekregen van mensen. Mensen zeiden te hopen dat het festival volgend jaar terug is en willen dan ook graag zelf meedoen. Er komst dus volgend jaar zeker een volgende editie.” Norah is ook tevreden over de opkomst. “Er waren veel mensen die we nog niet kenden, mensen uit heel Oss kwamen naar het Barbarapark.”

Die positieve reacties zijn ondanks de korte voorbereidingstijd die Thuis in Oss had. “In februari waren we in overleg met het Comité 4 en 5 mei en de gemeente, maar er bleek dat er niet echt een initiatief was waarbij wij ons konden aansluiten”, legt Norah uit. “Toch wilden we graag iets doen. Onder collega’s ontstond toen het idee, ‘Wat als we zelf een festival organiseren?’ Zo is het spontaan ontstaan.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant