Opera Festa vindt plaats in het weekend van 28- (avondconcert) en 29 oktober (middagconcert).
Opera Festa vindt plaats in het weekend van 28- (avondconcert) en 29 oktober (middagconcert).

Matinee-concert jubilerende Osse Opera 18 juni

Kunst en cultuur 851 keer gelezen

OSS | In het kader van de festiviteiten ter gelegenheid van de 90-jarig jubileum van de Osse Opera is er op zondag 18 juni 2023 om 14:30 uur een middagconcert in de St. Jozefkerk te Oss. De Osse Opera brengt een nieuw, gevarieerd programma met drie gastsolisten: de sopraan Marjo Harmsen, mezzosopraan Veronique Lamers en de Osse tenor Erik Bomers. De muzikale leiding is in handen van de dirigent van de Osse Opera, Hans Lamers, met aan de piano SungHee Jo. 
Een gedetailleerd programma vindt u op osseopera.nl.
Naar aanleiding van de Russische inval in Ukraine schreef de bekende Engels componist John Rutter “A Ukrainian Prayer”. Inmiddels is dit werk door tal van koren over de gehele wereld uitgevoerd. Als eerbetoon aan het Oekraïense volk opent de Osse Opera met dit prachtige koorwerk haar middagconcert.

Vaderdag kadootje:
Geef vader (en moeder) een kaartje voor deze voorstelling. In de pauze en na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een goed glas. Daarmee steunt u de Osse Opera.
Kaarten en locatie
Entree 15 € incl. programmaboekje en kop koffie/thee voor aanvang. De kerk is open vanaf 13.45. Adres Oude Molenstraat 8, 5342 GC Oss. Links van de kerk is ruime parkeergelegenheid. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Derijks Walstraat 8 Oss, voor aanvang in de kerk (pinautomaat aanwezig!) of, via de website van de osseopera.nl.

Het jubileumjaar wordt afgesloten met een groots concert in de Lievekamp: Opera Festa. Meer info: Hans Ruis 0651 268 510 of stuur een mail naar secretaris@osseopera.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant