Een werk van Karin van Hal.
Een werk van Karin van Hal. Foto:

‘Kleur met Lef’ gastexpositie bij kunstgalerie K26

Kunst en cultuur 309 keer gelezen

OSS | Kunstenaars van de Kunstfabriek exposeren gezamenlijk bij atelier K26. Zij werden uitgenodigd door kunstenaars Carolien van Boxtel, Maria van Ewijk en Petrus Nelissen van K26 om bij hen te exposeren.

Kunstenaars met een verstandelijke- of meervoudige beperking krijgen bij de Kunstfabriek de mogelijkheid om hun creatieve talenten te ontwikkelen. Zij worden uitgedaagd om zelf met ideeën te komen en deze zoveel mogelijk naar eigen inzicht te verwezenlijken. Zij werken met verschillende teken- en schildertechnieken, maken mozaïek, beelden, werk van vilt, papier-maché en keramiek. De kunstenaars van de Kunstfabriek die bij K26 gaan exposeren zijn Sjoerd Couvée, Christa Geerts, Marjolijn van Grinsven, Karin van Hal, Twan Hoogstede, Lotte van Merwijk, Joop Molenaar, Meryem Sahin, Janneke Schoenmakers en Frits Schreurs.
De opening van de expositie door Petrus Nelissen is op zondag 5 mei om 15.00 uur en zal worden opgeluisterd door Theatergroep de Verbeelding van Dichterbij. Om 14.15 worden alle belangstellenden voor de preview op ludieke wijze ontvangen door de Theatergroep. Iedereen is welkom. K26 is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant