Het Frans Heesen Stadion waar de concertreeks plaats had moeten vinden.
Het Frans Heesen Stadion waar de concertreeks plaats had moeten vinden. Foto: Arno Lucas

Stadionconcerten TOP Oss dit jaar niet haalbaar, mogelijk wel in 2025

Kunst en cultuur 815 keer gelezen

OSS | Het gaat TOP Oss niet lukken om nog voor komende juni de reeks stadionconcerten te organiseren die zij eerder dit jaar aankondigden. Omdat de vergunningen pas recent werden goedgekeurd is het volgens de club niet mogelijk om de organisatie nog op tijd rond te krijgen. Het doel is nu om in juni 2025 de concertreeks te organiseren.

TOP Oss geeft aan nog steeds dit evenement voor de omgeving te willen organiseren, ondanks dat dat dit jaar niet meer gaat lukken. Algemeen directeur Bas van Rossum: “Met de nodige energie is veel werk verricht, ook in nauwe samenwerking met de gemeente Oss, waardoor na de zomer de voorbereidingen voor een mogelijke editie in juni 2025 worden gecontinueerd.”

In januari van dit jaar kondigde TOP Oss aan van 13 tot en met 16 juni een reeks van vier concerten te willen organiseren in het Frans Heesen Stadion. Daarop werd een informatiebijeenkomst georganiseerd voor omwonenden en werden de eerste voorbereidingen getroffen. De club laat weten: “Er werd onder andere met de buurt gesproken en de organisatorische plannen van audio tot logistiek en dagplanning tot vergunningen werden uitgerold. De vergunningen zijn pas recent goedgekeurd, maar de late call, heeft de club doen besluiten dat de timing voor deze junimaand simpelweg niet meer gaat passen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant