Afbeelding

Regionaal BOOST event voor zzp’ers in Noordoost Brabant

Zakelijk 205 keer gelezen

DEN BOSCH | Zzp NOB BOOST en StartUp Meierijstad organiseren op dinsdag 11 oktober het vierde zzp BOOST event voor zzp’ers in de regio Noordoost Brabant op de Noordkade in Veghel. Een gratis event voor zzp’ers, starters, kleine zelfstandigen en mensen die met zzp’ers werken. “Het veelzijdige programma, met keynotes Jos Burgers en Roos Wouters en legio interessante workshops, heeft voor elk wat wils”, aldus de organisatie.

“Het thema ‘Zelfstandigen hebben de toekomst’ heeft deze maand een dubbele lading gekregen. Aan de ene kant is er een groot tekort op de arbeidsmarkt, wat sommige zelfstandigen geen windeieren legt. Anderzijds heeft het kabinet beleid aangenomen om de zelfstandigenaftrek versneld af te bouwen. En dat na de zware corona tijd waarin juist veel zelfstandigen vergoedingen aan hun neus voorbij zagen gaan. De huidige nijpende situatie geeft grote onzekerheid in de wereld van zelfstandigen. En die reuring ziet zzp NOB BOOST terug in de grote interesse voor het event. Na anderhalve week zijn er al 134 aanmeldingen!” Het BOOST event speelt in op de situatie waarin de 60.000 zelfstandigen van Brabant zich nu in bevinden. Jos Burgers, bekend van ‘Wacht niet op de wind, ga roeien’, opent het programma met een lezing over hoe je in moeilijke tijden als ondernemer toch aan de bal blijft. Roos Wouters neemt vanuit haar bestuurswerk voor de Werkvereniging de zaal mee in hoe de overheid met eenvoudige wijzigingen in de sociale zekerheid, zelfstandigen juist kan bijstaan in plaats van afvallen. Daarna zijn er zeven workshops over een wijd spectrum aan thema’s als marketing, blogs, acquisitie, borrelbabbelen en meer. Het event wordt afgesloten met een netwerkborrel. Zzp NOB BOOST en StartUp Meierijstad organiseren het event wat mede mogelijk is gemaakt door Regio Deal Noordoost Brabant. Zzp NOB BOOST is een project van de provincie en gemeenten, om het werkklimaat voor zzp’ers in Noordoost Brabant zo optimaal mogelijk te maken. 

Aanmelden 
Deelnemers (maximaal 250) kunnen zich aanmelden via zzpnobboost.nl. De deuren openen om 13.30 uur en het evenement duurt van 14.00 tot 18.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant