Afbeelding
Foto:

Absolute Orange zet weer een top line-up neer op de Heuvel

Centrum 3.488 keer gelezen

OSS | De Heuvel wordt rond Koningsdag, op vrijdag 26 en zaterdag 27 april, weer omgebouwd tot het gezelligste feest van de omgeving van Oss. Voor Absolute Orange staat ook dit jaar weer een hele complete line-up klaar. Het feest wordt georganiseerd door de horecabedrijven op de Heuvel.

Het feestje begint op Koningsnacht, 26 april, om 19.00 uur, en duurt tot 01.00 uur. “Deze avond betreden Brelow, Derek Shots, DJ La June, Sem Hofman en Kruzo het podium om Oss te voorzien van een spetterende avond”, vertelt Rico Willems namens de organisatie. Dit jaar hebben zij ervoor de eerste keer voor gekozen om hier alleen op Koningsnacht entree te vragen. Kaarten kosten slechts 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.absoluteorange.nl. “Het zal weer een spetterende editie worden”, aldus Rico. De Early Bird tickets zijn in ieder geval al uitverkocht.

Rico vervolgt: “Op Koningsdag zelf is het feestje zoals altijd gratis toegankelijk voor iedereen. Feestvierders kunnen deze dag van 12.00 tot 23.00 uur genieten van DJ Menno, Familie De Bruyn, Hitmaestro en Effe Serieus.” De organisatie hoopt zo een brede doelgroep aan te spreken, van gezinnen tot vriendengroepen. Er is dan ook geen leeftijdsgrens.

“Het wordt weer een groot feest, het plein barst bijna uit zijn voegen”, weet Rico. Het terrein van Absolute Orange loopt op Koningsdag over in de Koningsmarkt. “Dat zorgt voor een mooi geheel en een goede sfeer”, aldus Rico.

Kijk voor meer informatie of tickets voor de vrijdag op www.absoluteorange.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant