Jamiro Prika behaalde de eerste plaats in zijn poule.
Jamiro Prika behaalde de eerste plaats in zijn poule.

Podiumplaatsen voor Geffense judoka’s

Overige sport 220 keer gelezen

GEFFEN | Afgelopen zondag trok Team Tanoshii Geffen naar Boven Leeuwen om deel te nemen aan het twaalfde Leeuwen Toernooi georganiseerd door judovereniging Tora. Zij behaalden daar mooie resultaten.

Toernooibegeleider Clyde had deze keer door de aanvang van de Meivakantie maar drie judoka’s bij. Jamiro Prika, Siem van Lieshout en Thijmen van de Cootwijk reisden samen met hem af naar Boven Leeuwen om deel te nemen aan het toernooi. “Het ieder jaar weer een super leuk toernooi, waarbij de Leeuw-mascotte altijd een belangrijke plaats in neemt”, aldus de vereniging.

Jamiro was als eerste aan de beurt in een poule van vijf judoka’s. Hard strijdend en met goed judo wist hij een eerste plaats in de wacht te slepen.

Siem van Lieshout moest als tweede aan de bak, hij kwam ook uit in een poule van vijf judoka’s. helaas was het steeds wat lang wachten voor hem tussen de wedstrijden waardoor de concentratie niet opperbest meer was, gelukkig wist Siem genoeg te winnen om een mooie derde plek mee naar huis te nemen.

Thijmen van de Cootwijk kwam als laatste op dit toernooi op de mat. Hij zat in een hele zware poule en wist zich met enige moeite toch staande te houden, een mooie derde plek was het resultaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant