Vitaplaza, de nieuwe naam van Fitnessplaza en Yogaplaza
Vitaplaza, de nieuwe naam van Fitnessplaza en Yogaplaza

Fitnezzplaza en Yogaplaza worden Vitaplaza

Algemeen 850 keer gelezen

OSS | Vanaf woensdag 23 november hebben Fitnezzplaza en Yogaplaza een nieuwe naam: Vitaplaza. Vanuit een nieuwe, bredere visie op gezondheid en zorg gaat Vitaplaza, naast sport en yoga ook preventieve zorg bieden. Daarmee wil Vitaplaza aansluiten bij ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en zorg die een grotere rol van preventieve zorg noodzakelijk maken. Vitaplaza wordt woensdag feestelijk geopend door wethouder Jacco Peter Hooiveld.

Milton van Haren, (samen met Corina) eigenaar van Vitaplaza: ‘Het aantal mensen met chronische (welvaart-)ziekten neemt toe in Nederland. Bovendien worden we statistisch gezien steeds ouder. Daardoor stijgt de vraag naar zorg. Maar het huidige zorgstelsel staat nu al onder grote druk, zowel qua vorm als qua bemensing. Dat zal naar verwachting op den duur leiden tot een afname van beschikbaarheid en daarmee van kwaliteit van zorg.’ 

Van Haren vervolgt: ‘Om het tij te keren is naast curatieve ook preventieve zorg nodig. Daarin willen we met Vitaplaza een rol pakken: wij willen mensen helpen vitaal te worden en te blijven. Vanuit onze visie op gezondheid en zorg hebben we ons aanbod doorontwikkeld. Daarmee is Vitaplaza is een organisatie geworden die zich, naast sport en yoga, richt op preventieve zorg voor alle mensen in de gemeente Oss. Of je nu werknemer bent of werkgever, een zorgvraag hebt of het financieel niet zo breed hebt, iedereen kan bij Vitaplaza terecht om, samen met onze professionals, te werken aan vitaliteit en een gezonde leefstijl.” 

Meer over de visie en het productaanbod lees je op de nieuwe website: www.vitaplaza.nl.’

Uit de krant