V.l.n.r. bovenste rij: Peter van Ballegooij, Petra van de Ven-Aarts, Jurriën van der Veer, Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, Marie-Therese Janssen-Van Amstel, Jos Hanegraaf en Wiel Holterman. V.l.n.r. onderste rij: Kees van Vliet, Els Mulders-van Heijningen, Ria van den Bogaart-van Berlo, Paul van den Hoven en Neeltje van den Broek-Arts.
V.l.n.r. bovenste rij: Peter van Ballegooij, Petra van de Ven-Aarts, Jurriën van der Veer, Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, Marie-Therese Janssen-Van Amstel, Jos Hanegraaf en Wiel Holterman. V.l.n.r. onderste rij: Kees van Vliet, Els Mulders-van Heijningen, Ria van den Bogaart-van Berlo, Paul van den Hoven en Neeltje van den Broek-Arts. Foto:

Lintjesregen: Ossenaren onderscheiden voor hun maatschappelijke inzet

Algemeen 2.482 keer gelezen

OSS | Op vrijdag 26 april werden in Theater De Lievekamp koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Hieronder een overzicht van alle onderscheiden personen.

De heer Peter van Ballegooij, Oss
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als steun, toeverlaat en mantelzorger voor verschillende familieleden, vrijwilliger bij de EHBO-afdeling Berghem, voorzitter van de werkgroep regionaal overleg AED en coördinator AED Berghem en vrijwilliger en organisator balrenprikpost Berghem.

Mevrouw Ria van den Bogaart-van Berlo, Oss
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor haar werk als voorlees- en hulpmoeder op de basisschool, vrijwilliger bij Soos 66, horecamedewerker bij de serviceflat Sterrebos, vrijwilliger bij dagbestedingslocatie De Eik en vrijwilliger bij Wijkhuis De Haard in Oss.

Mevrouw Neeltje van den Broek-Arts, Neerloon
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor haar werk als secretaris van het koor Forte Vicante in Overlangel, vrijwilliger bij de Stichting Jeugdbelangen Overlangel, secretaris en productieleider van de Stichting Muziektheater Maasmeandering in Neerloon, organisator van de kindergedichtenwedstrijd ‘Ravenstein bij kaarslicht’, vrijwilliger bij zorgcentrum Catharinahof in Grave en lid van de Dorpsraad Herpen.

De heer Jos Hanegraaf, Maren-Kessel
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als vrijwilliger, lid van de Technische Commissie en secretaris bij voetbalvereniging Maaskantse Boys in Maren-Kessel, deken-rentmeester en vice-hoofdman van het Gilde Sint Lambertus in Maren-Kessel, vrijwilliger bij Carnavalsvereniging De Kleidonkers in Maren-Kessel en voorzitter en initiatiefnemer van het Kermiscomité.

De heer Wiel Holterman, Oss
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als voorzitter en penningmeester van Tafeltennisvereniging Return in Oss, penningsmeester en waarnemend voorzitter van Stichting Wijkcentrum De Bonte Hoef in Oss en oprichter en penningmeester van Repair Café Oss.

Mevrouw Marie-Therese Janssen-van Amstel, Oss
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Voor haar werk als coördinator van de SP-Hulpdienst te Oss en bestuurslid van de SP-afdeling Oss, raadslid van de gemeente Oss, bestuurslid van de Stichting Droomkinderen, voorzitter van de Stichting Helpende Handen Oss, oprichter en voorzitter van de Stichting Zorgbuurthuis ‘t Hageltje te Oss.

Mevrouw Els Mulders-van Heijningen, Oss
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor haar werk als vrijwilliger bij de wijkstichting Rucrea in Oss, vrijwilliger bij de Dierenambulance Maasland, vrijwilliger bij de Stichting KAKO, penningmeester, ambtelijk secretaris en vrijwilliger bij de wijkraad Ruwaard in Oss en vrijwilliger bij natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek in Oss.

De heer Paul van den Hoven, Macharen
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als vrijwilliger bij biljartvereniging De Bongerd in Macharen, vrijwilliger bij de Natuur Stichting Kadans in Nederasselt, vrijwilliger bij de film- en toneelvereniging De Vlonder in Macharen, vrijwilliger en secretaris bij de KBO afdeling Macharen en vrijwilliger bij de basisschool De Linde in Macharen.

De heer Jurriën van der Veer, Oss
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als vrijwilliger bij de Stichting Betuwe Jeugdkampen, vrijwilliger bij tennisvereniging Culemborg, medeoprichter en voorzitter van de peuterspeelzaal De Speeltol, vrijwilliger bij de lokale politieke partij Lithmaatschap, voorzitter van basisschool Sint Jozef in Lith, voorzitter van Veilig Verkeer Nederland afdeling Maasland, auditor bij het Brabants Verkeersveiligheidslabel van de provincie Noord-Brabant, voorzitter van de Stichting Maasmeanders en voorzitter van de Stichting Jeugdtheater Spons.

Mevrouw Petra van de Ven-Aarts, Berghem
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor haar werk als vrijwilliger bij de Stichting Carnaval Berghem, secretaris van de Muziekvereniging Berghem, vrijwilliger bij de Samenloop voor Hoop Berghem en secretaris van de Stichting Berghem Tegen Kanker.

De heer Kees van Vliet, Oss
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als penningmeester/voorzitter van de ouderraad en lid/penningmeester van de medezeggenschapsraad van Basisschool Elzeneind Oss, penningmeester en vrijwilliger bij Buurtvereniging Van Lennephof Oss, penningmeester en vrijwilliger bij Wijkstichting Rucrea in de wijk Ruwaard in Oss, vrijwilliger bij de Stichting Twin-travel, bestuurslid van de Nationale Vereniging de Zonnebloem, vrijwilliger bij ‘t Elzeneindhuis in Oss en bestuurslid van ‘Vrienden van SlowCare’.

De heer André van der Voort, Maren-Kessel
Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voor zijn werk als stagebegeleider agenten in opleiding, vrijwilliger bij de basisschool Wijbosch in Schijndel, penningmeester en voorzitter van de oudervereniging, vrijwilliger bij voetbalvereniging Maaskantse Boys in Maren-Kessel, vrijwilliger Carnavalsvereniging de Kleidonkers en bestuurslid bij het Wielercomité Maren-Kessel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant