Open Tuinendag Groei & Bloei Oss
Open Tuinendag Groei & Bloei Oss

Open tuinen dag Groei & Bloei zondag 18 juni

Algemeen 886 keer gelezen

OSS | Groei & Bloei organiseert zondag 18 juni een Open Tuinendag in Oss. Per fiets of per auto voert een route van 18 km langs 8 prachtige en heel gevarieerde particuliere tuinen in en om Oss.

De tuinen zijn heel verschillend van inrichting. Er is een tuin die ingericht is als pluktuin, in een andere tuin zie je keurig geordend en wilder ingericht naast elkaar. In de Landerij van Tosse tref je een ecologische manier van kweken aan. Er zijn echte stadse tuinen, niet groot maar geweldig interessante inrichtingen.

Deze Open Tuinen dag is voor iedereen die van tuinieren houdt een perfecte gelegenheid om ideeën op te doen en kennis uit te wisselen. De Opentuinenroute kan gestart worden in de Landerij van Tosse, Laantje van Cumberland 1 , Oss. Hier is informatie over alle opengestelde tuinen en de fiets- en autoroute beschikbaar. Tevens kun je hier koffie/thee drinken.

Alle tuinen zijn te bezoeken van 10.00 – 17.00u. Verdere informatie en sfeerfoto’s van de opengestelde tuinen zijn te vinden op de site van Groei & Bloei Oss – het Maasland: www.oss.groei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant