Afbeelding
Foto:

Stichting helpt kinderen aan betere toekomst, info-avond

Algemeen 325 keer gelezen

HEESCH | Stichting Hands on the Future zet zich in Kenia in om kansarme kinderen een kansrijkere toekomst te bieden. De stichting organiseert op woensdagavond 1 mei een informatieavond om geïnteresseerden meer te vertellen over hun werkzaamheden in Kenia.

Jackson Lankas, de Keniaanse contactpersoon voor Stichting Hands on the Future, brengt momenteel een bezoek aan Nederland. Hij voelt zich hier erg welkom: “Het land is koud, maar de mensen zijn warm en vriendelijk.” Hij is erg dankbaar voor de hulp die de stichting vanuit Nederland ontvangt. “Dankzij deze steun, die volledig ten goede komt aan de kinderen, kunnen wij veel kinderen, met hun familie, een kans op een betere toekomst te geven.”

Lankas is zelf ook aanwezig bij de informatieavond waar u kennis met hem kan maken. “Hij behoort tot de Maasai-stam en vertelt op deze avond ook wat over zijn land en cultuur”, aldus de organisatie. “U bent op 1 mei van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in Cultureel Centrum de Pas in Heesch. De entree is gratis.” Kijk voor meer informatie op www.handsonthefuture.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant