De vechtsport is Kevin zijn passie.
De vechtsport is Kevin zijn passie. Foto:

Benefiet kickboksevenement voor zieke Kevin

Algemeen 1.567 keer gelezen

HEESCH | Afgelopen weekend heeft in De Pas in Heesch een benefiet kickboksevenement plaatsgevonden voor Kevin Chin. Kevin komt uit Oss en is ernstig ziek, waardoor hij helaas maanden in het ziekenhuis moet doorbrengen. Om hem een hart onder de riem te steken werd er een benefietevenement georganiseerd rondom zijn werk en passie, de vechtsport.

Kevin droomde ervan om zelf ooit een kickboxgala te organiseren. “Maar door zijn ziekte lukt hem dat helaas niet”, vertelt organisator Judith Kelderman. “Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en samen met vrijwilligers dit evenement georganiseerd. Heel veel vechters die hebben deelgenomen zijn goede bekenden van Kevin. Zijn dochter Demi heeft ook meegedaan. Dit evenement heeft Oss/Heesch wat vechtsport betreft weer volledig op de kaart gezet.”

Groot succes
“Het evenement was een groot succes met onder andere sportscholen en deelnemers uit Oss en omgeving”, aldus Judith. “Het was volledig uitverkocht en alles is bijzonder goed verlopen. Ook waren vechtsport legendes als Nieky Holzken en Alistair Overeem op dit evenement aanwezig. Zij zijn twee van de meest succesvolle vechtsporters van Nederland, met succes en titels over heel de wereld. Het geld dat overblijft gaat allemaal naar Kevin.”

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant