Het rundergehakt van Gérard Peters komt als beste uit de bus.
Het rundergehakt van Gérard Peters komt als beste uit de bus.

Rundergehakt van Keurslager Gérard Peters weer als beste getest

Commerciele berichten 2.272 keer gelezen

OSS | Dat de rookworsten en spareribs van Gérard Peters, keurslager in Oss, niet te versmaden en al veelvoudig bekroond zijn, is bij de meeste mensen inmiddels wel bekend. Maar ook het rundergehakt van Keurslagerij Gérard Peters is weer als beste getest.

Voor Gérard is zo’n predicaat heel bijzonder, maar niet vanzelfsprekend. “Medewerkers van het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare kwamen op een onaangekondigd moment hier binnen. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10! Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Dit is een geweldig mooie beloning en toont nog maar eens aan dat we onze productieprocessen goed onder controle hebben. Ik ben erg trots dat ons gehakt als beste is beoordeeld.”

De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De jaarlijkse keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van vlees en vleeswaren en dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. “Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 350 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd. Wij gebruiken alleen het beste vlees, afkomstig van strikt geselecteerde leveranciers, waar onder meer duurzaamheid en aandacht voor dier en mens hoog in het vaandel staan.”

Het winkelcentrum De Ruwert werd dit jaar volledig in een nieuw jasje gestoken. Het ziet er allemaal prachtig uit en mensen vinden het er prettig winkelen. Inmiddels werkt Gérard al meer dan 30 jaar in De Ruwert, en nog altijd met veel plezier. “Het is een fantastisch winkelcentrum, met een hoge voorzieningsgraad. Je kunt hier alles kopen. Toen ik hier in dit winkelcentrum in 1991 begon als keurslager waren er wel 35 slagers in de regio Oss te vinden. Inmiddels zijn er nog maar twee ambachtelijke slagers over. En we hebben het megadruk; we hebben niet voor niets een team van bijna dertig mensen. Gediplomeerde, deskundige vakmensen. En we hebben ook nog vier medewerkers die momenteel de slagersopleiding doen. Een prachtig team, met supergemotiveerde medewerkers die van hun vak houden.”

Informatie
Gérard Peters, keurslager is maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.peters.keurslager.nl.

Korting
Om te vieren dat het Rundergehakt als beste is getest, krijgen klanten die de kwaliteit zelf willen controleren van 20 tot en met 25 november maar liefst 25 procent korting op de aankoop van rundergehakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant