Archieffoto van het Hoessenbosch Festival.
Archieffoto van het Hoessenbosch Festival.

Berghem Events komt met alternatief voor Hoessenbosch Festival: Lost Lake

Kunst en cultuur 2.689 keer gelezen

BERGHEM | Berghem Events, de organisator van het Hoessenbosch Festival, komt met een alternatief festival, nu het Hoessenbosch Festival niet meer kan plaatsvinden op de locatie bij het openluchttheater. Het Lost Lake Festival gaat plaatsvinden op 10 en 11 mei aan de festivallocatie Strand Tien aan de Geffense Plas, de volledige line-up wordt op dinsdag 20 februari bekendgemaakt. Dit is volgens Berghem Events echter nog niet het einde van Hoessenbosch Festival.

Berghem Events laat weten: “Op dit moment is er nog veel onduidelijk over de doorgang van Hoessenbosch Festival. Doordat de bossen niet meer gekenmerkt worden als festivallocatie, is nog onduidelijk of het Hoessenbosch Festival hier in enige vorm doorgang kan vinden. We zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten, maar direct na gaan denken over mogelijke alternatieven. Uit een van deze alternatieven is het nieuwe evenement Lost Lake Festival ontstaan.” Dat betekent volgens hen echter niet dat Hoessenbosch Festival definitief niet meer doorgaat. “We maken ons er hard voor om ook dit evenement te kunnen blijven organiseren.”

Lost Lake Festival
Cor Strijbosch, voorzitter van Berghem Events vertelt over het nieuwe festival: “We willen onze bezoekers altijd een magische beleving bieden, net als in de prachtige bossen van het Hoessenbosch Festival. Op deze locatie hebben we dit op een prachtige eigen manier ook gevonden. We kijken er ontzettend naar uit om hier een compleet nieuw en eigentijds festival te gaan organiseren. Naast dat we willen dat iedere bezoeker kan genieten van geweldige acts, vinden we het belangrijk om continu te blijven verrassen. Vanwege deze reden bieden we een muzikaal programma in compleet eigen stijl. Zo hebben we een fantastische line-up voor jong én oud door een diversiteit aan grote acts op het programma te zetten.” Op dinsdag 20 februari wordt de volledige line-up bekendgemaakt via de socials en website van Lost Lake Festival. Tickets zijn sinds maandag 5 februari in de verkoop via www.lostlakefestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant