Afbeelding
Foto: Mooiland

Thuispoort: vanaf 15 mei alle sociale huur op één website

Wonen 552 keer gelezen

REGIO | Voor woningzoekenden die in Noordoost-Brabant en Gennep staan ingeschreven voor een sociale huurwoning, gaat er binnenkort iets veranderen. Vanaf 15 mei zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in deze regio te vinden op één website: www.thuispoort.nl. Thuispoort is een samenwerking van acht woningcorporaties waarvan er twee in de gemeente Oss actief zijn: BrabantWonen en Mooiland.

Mensen die nu ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal, Ons Huiz, Mooiland of Charlotte van Beuningen, nemen hun inschrijftijd mee. Op 15 mei gaat de nieuwe website live. Alle woningzoekenden krijgen dan vanzelf bericht over hoe ze hun inschrijving bij Thuispoort kunnen activeren. Inschrijven en verlengen bij Thuispoort is gratis. 

Bestuurder Jan van Vucht van woningcorporatie Area legt namens de acht deelnemende woningcorporaties uit waarom zij hun aanbod samenvoegen op één website: “Woningzoekenden hoeven zich straks niet meer op verschillende websites in te schrijven. En omdat alle vrijkomende woningen op één plek te vinden zijn, ontstaan er meer mogelijkheden om in de regio een passende woning te vinden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant