Melissa van Dinther gaat na 5 jaar verder onder haar eigen identiteit.
Melissa van Dinther gaat na 5 jaar verder onder haar eigen identiteit.

Visser Chocolade Oss gaat verder als Chocolaterie Mevadi

Zakelijk 2.312 keer gelezen

OSS | De populaire chocolaterie ‘Visser Chocolade Oss’ (winkelcentrum Ussen) zal vanaf juni voortaan bekend staan als ‘Chocolaterie Mevadi’. De eigenaresse van de zaak Melissa van Dinther geeft aan dat het na 5 jaar tijd is om onder haar eigen identiteit verder te gaan.

Met trots kondigt van Dinther aan dat de chocolaterie bekend zal staan onder haar eigen naam en zal blijven leveren wat de klanten al jaren van haar gewend zijn; uitstekende service en heerlijke kwaliteitsproducten. Klanten kunnen nog steeds rekenen op dezelfde gezichten en de chocolade van Visser. Het enige verschil is de nieuwe naam en het nieuwe tijdperk voor de chocolaterie.

Deze ontwikkeling zal de benadering van zakelijke klanten binnen Oss en omgeving ook een boost moeten geven. Het is de in 2019 genomineerde ‘Veelbelovend Ondernemer van het jaar’ van Dinther goed gelukt om binnen deze markt de opereren met chocolade relatiegeschenken en creaties, maar moest vaak uitleg geven over het zijn van een zelfstandig Osse ondernemer. Straks met de eigen naam zal dit niet meer nodig zijn.

De overstap zal geleidelijk plaatsvinden en de chocolaterie zal zoveel mogelijk open blijven. Klanten worden wel geadviseerd om de openingstijden in de gaten te houden i.v.m. verbouwingswerkzaamheden en daarvoor zal de chocolaterie rond half mei af en toe gesloten zijn.

Van Dinther kijkt uit om de nieuwe naam te delen en haar klanten de nieuwe opgeknapte winkel te laten ervaren in geheel eigen stijl.


Uit de krant