De winkel is gevestigd aan de Kruisstraat 41A in Oss, 0412 63 12 64. (Foto: Hans van der Poel)
De winkel is gevestigd aan de Kruisstraat 41A in Oss, 0412 63 12 64. (Foto: Hans van der Poel)

Van de Veerdonk Fournituren viert 20-jarig jubileum met acties

Zakelijk 2.594 keer gelezen

OSS | Van de Veerdonk Fournituren in Oss viert vandaag haar 20-jarig bestaan. “Dit is de drukste periode in twintig jaar”, vertelt een enthousiaste Vicky van de Veerdonk. “Er wordt tegenwoordig veel gehandwerkt.”

Nadat ze de eerste jaren samen met haar schoonmoeder Els de zaak runde, nam Vicky de zaak in 2016 van haar over. Sindsdien staat zij samen met haar team fulltime in de winkel. Vicky vertelt: “Het is super dat ik nog steeds op Els kan terugvallen. We zijn nog altijd een goed team. Lia werkt ook al bijna tien jaar bij ons, voor velen een bekend gezicht.”

Door de jaren heen is er veel veranderd. “Ik luister goed naar welke vraag er is in Oss en daar speel ik op in”, aldus Vicky. “Er wordt tegenwoordig veel gehandwerkt. Dat komt niet alleen door de coronaperiode. Borduren is toen toegenomen maar het haken was al een trend die zich nog steeds doorzet.”

Vicky, Lia en Els helpen je graag op weg en bieden daarom ook gratis hulp aan. “We maken een afspraak en gaan dan gewoon met apart met je zitten. We kunnen overal mee helpen, of het nu sieraden maken is, macramé, haken, borduren of breien. Dan komt de onze vele ervaring ook van pas. Wij staan voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.”

Om het jubileum te vieren heeft Van de Veerdonk Fournituren op 29 en 30 maart 15% korting op het hele assortiment en 20 tot 50% op samengestelde pakketten. “En alle kopende klanten krijgen een presentje, iets waar iedereen iets aan heeft”, aldus Vicky. Meer info op de Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant