Monsterscore Be Quick tegen Corridor

Be Quick korfbalde op kerstmiddag en won ruim

Sport 195 keer gelezen

GEFFEN - De KNKV heeft weinig met kerst als je teams laat korfballen in de periferie van de 'most homely evening' van het jaar: Kerstavond. Toch overkwam het de vrouwen van Be Quick uit Nuland. Tegen rookie Corridor uit Son en Breugel werd het een waar schuttersfestijn. Eerder won Korfrakkers al met 30-13 van Corridor.

De start was moeizaam in Sporthal De Geer in Geffen, maar gelang de wedstrijd kwam de doelpuntenmachine op gang. De rust was al onheilspellend voor de bezoekers uit Son en Breugel: 11-3. In de tweede helft ging Corridor  totaal onderuit. De 32-10 eindscore geeft nog maar eens hoe groot de verschillen zijn in het vrouwenkorfbal. Misschien ook wel eens lekker om onbevangen te korfballen en continu raak te kegelen. Be Quick speelt op 8 januari uit naar Corridor. De wedstrijd begint daar om 12.10 uur in sporthal De Landing. Dat laatste als understatement voor harde landing, zeg maar smak, die Corridor in De Geer ongetwijfeld maakte.