Foto: www.politie.nl
Foto: www.politie.nl

Mogelijke vluchtauto in beslag genomen in Oss na schietincident

112 8.154 keer gelezen

OSS | De politie heeft dinsdagochtend in de buurt van de Molenstraat in Oss een auto in beslag genomen. Het gaat mogelijk om de tweede vluchtauto die betrokken was bij een schietincident aan de Leeuwerikhof in Oss, waarbij op donderdag 14 april een 23-jarige Ossenaar om het leven kwam. Een eerdere vluchtauto werd op 19 april getraceerd in Enschede.

Rechercheurs van de forensische opsporing doen sporenonderzoek in en aan de auto. “Of daar sporen zijn aangetroffen die ons verder gaan helpen in het onderzoek zal uit een nadere analyse moeten blijken”, aldus de politie. Ook de auto die in Enschede in beslag werd genomen, wordt nog onderzocht.

Verdachten
Na het schietincident startte de politie een groot onderzoek op onder leiding van het Openbaar Ministerie. Op 20 april meldden twee Ossenaren (23 en 26 jaar) zich bij het politiebureau. Ze zitten nog altijd in beperking. De beperkende maatregelen gelden echter niet voor het contact met de advocaat. Het onderzoek gaat in volle gang door en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. “Op dit moment kunnen en willen we in het belang van het onderzoek niet meer details delen”, aldus de politie op de eigen website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant