Sunanda en haar gezin tijdens een van de activiteiten.
Sunanda en haar gezin tijdens een van de activiteiten. Foto: SIETSKE

Opkikkerdag vol verrassingen voor Lithse Sunanda en gezin

Algemeen 776 keer gelezen

OSS | Sunanda (15), haar ouders en broertje Carsten (14) beleefden afgelopen vrijdag een unieke dag. Stichting Opkikker had een Opkikkerdag vol verrassingen voor ze in petto.

Het gezin was opgegeven voor een Opkikkerdag omdat Sunanda langdurig ziek is. Dit is van invloed op haar leven, maar ook op dat van de rest van het gezin. Stichting Opkikker nam hen daarom mee naar de unieke Opkikkerwereld. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten.

Helikoptervlucht
Ze begonnen de dag met een spannende activiteit; het gezin kreeg namelijk de kans om roof- en andere bijzondere vogels van dichtbij te bekijken en zelfs vast te houden. Hierna volgden ze met het hele gezin een kookworkshop en zochten ze de spanning op door ritjes op motoren en trikes te maken en stond er een helikoptervlucht met fotoshoot op het programma. Als afsluiting stond er nog een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten.

Over Stichting opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zet de stichting zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Ze helpen met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant