Afbeelding

Kersteditie meezingconcert met Dickenskoor Oss in theatercafé

Algemeen 263 keer gelezen

OSS | Een kersteditie van het meezingconcert vindt woensdag 19 december om 10.30 uur plaats in theater De Lievekamp. Bezoekers kunnen onder het genot van koffie of thee meezingen met of luisteren naar bekende kerstliederen, gezongen door Dickenskoor Oss.

In december wordt het maandelijkse meezingconcert in een feestelijk jasje gegoten. In deze kersteditie treedt het Dickenskoor Oss op. Zij brengen een mix van bekende kerstliederen in het Engels en Nederlands. Ook een Frans- en Duitstalig lied maken deel uit van het repertoire. Deels om te luisteren, deels om mee te zingen. De bijpassende klederdracht van het koor maakt het plaatje compleet, zodat bezoekers gegarandeerd met een kerstgevoel de deur uit gaan.
Meezingconcerten
Een meezingconcert van Theater van de Stad in het Theatercafé van De Lievekamp staat garant voor een muzikale ochtend uit. De concerten vinden maandelijks plaats in het Theatercafé, dat rolstoeltoegankelijk en zonder trappen bereikbaar is. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee. Liedteksten worden uitgedeeld, en elke maand brengt een ander koor, gezelschap of artiest hun eigen repertoire. Van Oud-Hollandse meezingliedjes tot evergreens; alles komt aan bod.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor 'Meezingconcert December – Dickenskoor Oss' in het theatercafé kunnen voor 5 euro worden gereserveerd via de Theaterkassa, (0412) 64 89 22 of via
www.lievekamp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant