Afbeelding
Advertorial

Handig voor op reis: een 2 persoons luchtbed

Algemeen 215 keer gelezen

Ga je er binnenkort lekker op uit om te kamperen? Dan mag een comfortabel luchtbed natuurlijk niet ontbreken. We kennen allemaal de ongemakken wel van een oncomfortabel matras of luchtbed. Vervolgens ben je dagenlang opgescheept met hevige rugpijn. Dit is niet iets waar je op zit te wachten tijdens je vakantie natuurlijk. Ben je nog op zoek naar een luxe luchtbed waar je nachtenlang heerlijk op kunt slapen? We vertellen je hier alles over de beste luchtbedden.

Wat is een goed luchtbed?

Je hebt vast wel eens eerder op een luchtbed gelegen. Misschien ben je er zelfs achter gekomen dat het ene luchtbed beter ligt dan het ander. Dat klopt, er zijn namelijk verschillende soorten luchtbedden. Een luchtbed van twee tientjes is prima voor een paar nachten, zeker als je er een van een top merk koopt zoals Intex. Waarschijnlijk is deze niet zo dik en heeft hij ook geen speciaal hoofdkussen.

Ga je een paar weken lang op reis? Dan kun je beter voor een luxe luchtbed 2 persoons gaan. Veel mensen glijden tijdens het slapen van het luchtbed af, zeker wanneer deze lucht verliest. Met een tweepersoons luchtbed heb je lekker veel ruimte en is dit probleem direct verleden tijd. Een luchtbed van meer kwaliteit heeft vaak ook een hoofdsteun en is wat hoger. Er zijn zelfs ‘queen luchtbedden’ die zo comfortabel en groot zijn dat het haast lijkt alsof je op je eigen bed slaapt. Met een hoge instap heb je ook geen last met opstaan en instappen in bed. Net een echt bed dus! Bij dit soort luchtbedden voel je ook de ribbels niet, waardoor het op een gewoon matras lijkt. Lekker comfortabel kamperen dus!

Genoeg ruimte voor twee personen

Ga je samen met je partner op reis en neem je een luchtbed mee? Kies voor een groot tweepersoons luchtbed met voldoende ruimte voor jullie beiden. Je wilt natuurlijk wel beide wat bewegingsruimte hebben. Met een luchtbed van 152 cm breed komt dit helemaal goed. Zo liggen jullie samen gezellig en knus in bed zonder dat er irritaties ontstaan bij het draaien.

2 persoons luchtbed voor de logeerkamer

Krijg je gasten op bezoek? Koop een luxe 2 persoons luchtbed voor in de logeerkamer. Zeker wanneer je vaak gasten over de vloer hebt is dit super handig om te hebben. Kies voor een hoog luchtbed zoals de Intex PremAire Queen of Intex PremAire ThermaLux. Je hoeft er enkel nog een deken op te leggen en je gasten slapen de hele nacht heerlijk door. Zoek je een winkel met een groot aanbod aan deze luxe luchtbedden? Neem eens een kijkje bij Heuts. Je kunt langsgaan in een van de 31 winkels of online een top luchtbed bestellen. Het grote voordeel ten opzichte van een gewoon bed of opklapbed? Je kunt het luchtbed gemakkelijk leeg laten lopen en opbergen. Zo kun je de logeerkamer in het dagelijks leven gebruiken als kantoorkamer of loungekamer. Ideaal als je al niet zoveel ruimte hebt in huis.

2 persoons luchtbed met hoofdbord

Dacht je dat het niet luxer kon? Er zijn zelfs luchtbedden met een hoofdbord. Zo ook de Intex Ultra Plush. Dit bed is zo luxe dat je het bijna in je eigen slaapkamer zou zetten. Het zou zelfs lekkerder kunnen slapen dan je eigen bed. Het leuke van zo’n hoofdbord is dat je er ook kussentjes tegenaan kunt leggen. Zo kun je de logeerkamer helemaal gezellig maken voor je logees.

Lichtgewicht luchtbed voor backpacken

Een lichtgewicht luchtbed is ideaal voor backpackers die slapen in een tent of in de open lucht. Er zijn veel 2 persoons luchtbedden te koop die bij lange na niet zo zwaar meer zijn als de luchtbedden van vroeger. Ze worden ook nog eens geleverd met een handige opbergtas. Zo geniet je toch van de prachtige natuur en vrijheid terwijl je op een heerlijk bed ligt. Wie zegt dat backpacken niet comfortabel kan zijn?

Slaapmat is verleden tijd

Neem je nog elk jaar een slaapmat mee bij het backpacken of kamperen? Dat is nu echt verleden tijd. Er zijn onwijs veel luchtbedden verkrijgbaar in alle prijsklassen. Je vindt er gegarandeerd eentje die voor jou lekker ligt en die ook nog eens licht genoeg is om mee te nemen op reis. Geen excuses meer over rugklachten of slechte nachten. Jij hebt straks op vakantie voldoende energie om te hiken én mountainbiken in één dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant