Een expositie in het Jan Cunenpark.
Een expositie in het Jan Cunenpark.

Jouw foto groot in het Jan Cunenpark?

Algemeen 867 keer gelezen

OSS | Fotoclub Focoss in Oss bestaat dit jaar 60 jaar en organiseert een grote fotowedstrijd. Iedereen kan eraan meedoen. 

Maak met je camera of mobieltje een foto met het thema ‘Mijn Oss’. Dat is een foto die op een of andere manier duidelijk maakt waarom jij iets met Oss hebt. Dat kan echt van alles zijn. Enkele voorbeelden: Een foto van de straat of wijk waar je woont, een van de gebouwen of kunstwerken in Oss, een foto van een dorp, het Osse centrum of een van de vele evenementen, een foto van de Maas of van de natuur. Als het maar iets met Oss te maken heeft en voor jou speciaal is. 

Expositie
Uit de inzendingen wordt door een jury een twintigtal foto’s gekozen die tijdens de grote foto-expositie van Focoss in het Jan Cunenpark twee weken lang te zien zullen zijn. Deze foto’s worden op speciaal doek geprint en zijn te zien van 16 september tot en met 2 oktober. De bekende Osse fotograaf Alex Pansier kiest de winnende foto’s.

Hoe kan je meedoen
De foto moet iets met Oss te maken hebben. Je mag meer foto’s (gemaakt met je camera en/of mobieltje) insturen. Als er duidelijk herkenbaar personen op je foto staan moeten deze toestemming hebben gegeven om de foto in te sturen voor deze fotowedstrijd. De foto mag in kleur, maar ook in zwart/wit. Ook graag een scherpe foto. De foto moet tussen de 1 en 4 MB zijn. Vermeld in je mailtje de titel(s) van je foto en je contactgegevens. Stuur je foto tussen 15 mei en 1 juli naar fotowedstrijd@focoss.nl. Er zijn voor de inzenders diverse prijzen te winnen, waaronder een dinercheque, een fotoboek of een waardebon.

Uit de krant