Wijkhuis De Haard waar het evenement zal plaatsvinden.
Wijkhuis De Haard waar het evenement zal plaatsvinden.

‘Mijn wijk en ik’ in de Ruwaard, gezellig en informatief

Algemeen 1.015 keer gelezen

OSS | Samenwerkingsverband ‘Wij(k) de Ruwaard’ organiseert op 2 oktober het evenement Mijn wijk en ik. Deze dag is bedoeld voor alle Ruwaardbewoners in alle leeftijden.

Deze middag wordt georganiseerd door samenwerking van wijkstichting Rucrea, verschillende woon-, zorg- en welzijnsorganisaties, professionals en wijkbewoners. De wijkstichting vertelt: “De bedoeling van deze dag is op de eerste plaats dat het gezellig is. Dat wijkbewoners, onder het genot van een lekker drankje, in gesprek gaan met elkaar en met de mensen van de initiatieven. Daarnaast willen we de wijkbewoners graag informeren over wat er al gebeurt in de Ruwaard. Maar het is ook vooral een bijeenkomst om te horen wat wijkbewoners van bepaalde onderwerpen vinden. Wat vinden zij de belangrijke thema’s?” Een belangrijke vraag hierin is: ‘Zijn we met elkaar met het goede bezig?’

Jeugd
Voor kinderen en jeugdigen worden er speciale activiteiten georganiseerd. De organisatie doet er alles aan om het ook voor de volwassenen speels en luchtig te houden met diverse quizzen en behendigheidsspelen. Tevens wordt er aandacht besteed aan veiligheid en ouder worden. In totaal presenteren zich ruim dertig initiatieven. Allemaal uit het brede aanbod van wonen, zorg en welzijn.

Praktisch
Het evenement vindt plaats in Wijkhuis de Haard, Brederostraat 46 in Oss en duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant