Repair Café Lith
Repair Café Lith

Repair Café Lith, als je schemerlamp blíjft knipperen

Algemeen 1.026 keer gelezen

LITH | Je broodrooster is defect, de stofzuiger hapert, de mixer mixt niet meer naar wens en je schemerlamp blijft maar knipperen. Iedereen heeft wel eens te maken met dit soort haperende apparaten. Wat ermee te doen? In ieder geval niet weggooien, want dat doen we met z’n allen al meer dan genoeg. En dat is jammer. Want naast dat de afvalberg blijft groeien en ons milieu er onder lijdt is het ook jammer omdat spullen vaak na een reparatie nog lang te gebruiken zijn. En repareren kan ook leuk en leerzaam zijn en zeker zo belangrijk, wij je kunnen helpen met de reparatie.

Wij zijn Repair Café Lith. Iedere eerste zaterdag van de maand staan onze reparateurs van 10.00 tot 12.00 uur klaar in MFA de Snoeck om je te helpen met reparaties. Wij doen dit belangeloos en vragen alleen een vergoeding voor de gebruikte materialen.

Dus heb je iets te repareren loopt dan even binnen en dan kunnen we samen het probleem wellicht oplossen. Uiteraard ben je ook welkom als je eerst eens een kijkje wilt komen nemen.
Repair Café Lith
MFA de Snoeck
Marktplein 24 in Lith

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant