Edwin Smits en Stephanie van Sas eindelijk getrouwd.
Edwin Smits en Stephanie van Sas eindelijk getrouwd.

Vrijwillige brandweerman dan eindelijk in de echt verbonden

Algemeen 4.254 keer gelezen

OSS | Bijna twee jaar na het zeer bijzondere aanzoek van vrijwillige brandweerman Edwin Smits aan zijn Stephanie van Sas was het dan eindelijk zover: De geliefden zijn op vrijdag 9 juni door de brandweercommandant in de echt verbonden.

Op 13 juni 2021 kwamen Edwin en Stephanie uitgebreid in het lokale en regionale nieuws, vanwege het huwelijksaanzoek dat Edwin deed. Samen met de politie zette hij destijds een aanhouding in scene en vervolgens ging hij op zijn knieën in het cellencomplex. Voor een plotsklaps opgeroepen Stephanie was dat toen in eerste instantie flink schrikken, maar toen het een aanzoek bleek te zijn, werd er volmondig ‘ja’ geantwoord. 

Inmiddels is de van origine Haagse Stephanie in Oss komen wonen en werken en gisteren, vrijdag 9 juni, was het dan uiteindelijk zover. Een bijzondere maar vooral ook een erg hete dag stond er op de planning, en een prachtig ritje op de oude brandweerwagen van de brandweer van Oss. Achterin; Edwin, Stephanie en twee beeldschone bruidsmeisjes. 

Edwin had wederom een grote verrassing voor zijn gasten in petto. Postcommandant Hans Rigter trouwde het bruidspaar, op de locatie aan ’t Woud in Oss. Maandenlang hebben zij dit verborgen weten te houden voor hun omgeving. Na de trouwceremonie stond de Osse brandweer inclusief jeugdbrandweer klaar met een erehaag om het vers getrouwde stel te onthalen. Ook de agent die Edwin destijds ‘arresteerde’ was aanwezig. Het bruidspaar kijkt terug op een geslaagde dag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Brandweercommandant trouwt vrijwillig brandweer lid Edwin Smits met Stephanie van Sas.

Uit de krant