De Dag van Techniek op zaterdag 17 juni van 10:00 tot 16:00 uur.
De Dag van Techniek op zaterdag 17 juni van 10:00 tot 16:00 uur.

Uniek techniekavontuur op Dag van Techniek in Oss

Event 1.324 keer gelezen

OSS | Op zaterdag 17 juni van 10:00 tot 16:00 kunnen kinderen van alle leeftijden samen met familie en vriendjes gratis ontdekken hoe mooi techniek is. Dome-X aan de Kanaalstraat 12b in Oss is de gastheer van dit leerzame, interactieve familie evenement.

De Dag van Techniek in Oss is een jaarlijks evenement om kinderen in contact te brengen met de wereld van technologie. Het is een samenwerking tussen ruim 55 deelnemende bedrijven, onderwijsinstellingen, de initiatiefnemer OIK community en gastheer Dome-X. Het evenement biedt unieke workshops en activiteiten om kinderen te inspireren en hun interesse in techniek & technologie te stimuleren.

SpaceBuzz
Gedurende de hele dag zal Dome-X bruisen van activiteit en creativiteit. Dit jaar zijn we heel enthousiast om de aanwezigheid van de SpaceBuzz aan te kondigen, een adembenemende ervaring die je meeneemt op een spannend avontuur. Stap aan boord samen met je hele familie en verken de wonderen van het heelal en de invloed van technologie op een interactieve en meeslepende manier.

Activiteiten
De Dag van Techniek in Oss is dé gelegenheid om hands-on te leren en ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in robotica, duurzame energie, 3D-printen, lassen, bouwen, schilderen, elektronica, autotechniek, virtual reality of heel wat anders, er is voor iedereen iets te beleven.

Doe mee
We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit bruisende evenement. Breng je familie en vrienden mee en ontdek op de Dag van Techniek in Oss. Toegang is gratis voor iedereen. Voor meer informatie over het programma en de deelnemende bedrijven, bezoek onze website www.weekvandetechniekoss.nl of volg ons op sociale media. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zaterdag 17 juni in Dome-X voor een dag vol technologisch avontuur!

Osse Industriële Kring
De OIK erkent het belang om jeugd al op jonge leeftijd kennis te laten maken met technische beroepen. Daarom organiseert de OIK dit evenement in nauwe samenwerking met VNO-NCW Brabant Zeeland, het regionale bedrijfsleven, de regionale onderwijsinstellingen en de Talentencampus Oss.

Deze samenwerking is wat de Dag van de Techniek zo bijzonder maakt en toont aan dat we als gemeenschap de krachten bundelen om jongeren te inspireren en hen kennis te laten maken met de spannende wereld van techniek en technologie.

Het is een belevenis die zowel jong als oud sprakeloos zal maken. Dus noteer deze datum in je agenda, bezoek onze website op www.weekvandetechniekoss.nl en kom langs!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant