Afbeelding
Foto:

‘Mannen en Pannen’ bij Volksuniversiteit Oss

Algemeen 805 keer gelezen

OSS | We eten iedere dag; we willen graag lekker maar ook gezond eten. De kookcursus ‘Mannen en Pannen’ is bedoeld voor alle heren, maar ook alle dames (iedereen is welkom!); die op zoek zijn naar een nieuwe hobby, een betere gezondere maaltijd willen bereiden of nu eindelijk eens zelf een heerlijke maaltijd willen koken. Hoe pak je dat aan als je zelf wil, of misschien wel moet, gaan koken?

De kookcursus is een praktische reeks van 4 lessen in mei en juni 2024 waarin de basis van het koken uitgelegd en geleerd wordt. Geen ingewikkelde bereidingen, geen uren durende voorbereidingen, geen lastige ingrediënten. Gewoon de dagelijkse maaltijd leren maken. Goed, lekker, gezond, snel en eenvoudig!

Naast de gerechten die tijdens de lessen worden gemaakt en geproefd, is er ruimte om al je vragen over het hoe en wat met betrekking tot koken te stellen aan de docent. Of je nu vragen hebt over ingrediënten, bereidingen, planning of diëten, alles mag aan bod komen. Zo kan iedere deelnemer uit deze avonden meenemen wat hij of zij nodig heeft om thuis verder te kunnen met het bereiden van de maaltijd.

‘Mannen en pannen’ is al eerder met veel succes georganiseerd door Volksuniversiteit Oss en wordt steeds weer positief beoordeeld door de deelnemers. Het zijn leerzame en gezellige avonden.

Docent
Rick Hagenaars is 59 jaar en vanaf zijn 40ste professioneel Kok. “Naast mijn werkzaamheden als kok vind ik het fijn en belangrijk om mijn kennis en passie met betrekking tot koken en voeding over te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een lekkere en gezonde maaltijd kan maken”, aldus Rick.

Cursusdata, inschrijving en meer informatie
De cursus ‘Mannen en pannen’ vindt plaats op 4 dinsdagen; 21, 28 mei en 4 en 11 juni 2024 van 19.00 tot 22.00 uur op locatie Hooghuis ZuidWest in Oss. De kosten bedragen € 149,00. Inschrijven kan via www.volksuniversiteitoss.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via info@volksuniversiteitoss.nl of bellen met 0412-638060.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant