Afbeelding

Mix of Music viert 25 jaar met grote show

Kunst en cultuur 419 keer gelezen

OSS | Het koor Mix of Music voert op 13, 14 en 15 oktober een spectaculaire show op in het gemeenschapshuis Vidi Reo in Ravenstein. Het koor bestaat dit jaar 25 jaar. Dat wordt dus gevierd met een groots optreden en diverse feestelijke activiteiten.

Zij doen dit in samenwerking met zanger Marc van Demen, danser Renzo van Beuningen en gastkoren Karakter en Noiz. Onder de muzikale leiding van dirigent Lex Wiersma, vaste pianist Piet Bron en een muzikaal ensemble zal er veel zang en muziek te horen zijn. Theaterproducente Gerda Klievink heeft de productie in handen. Het koor bestaat uit ongeveer 47 leden en zingt een breed repertoire aan liederen, van pop, klassiek, musicals en nog veel meer. “Vind jij het leuk om het koor te versterken en zing je graag, nieuwe leden zijn altijd welkom. Bij deze nodigen wij alle muziekliefhebbers, familie en vrienden uit om te komen genieten van deze spetterende voorstelling van Mix of Music in gemeenschapshuis Vidi Reo.”

Praktisch
De aanvangstijd van de voorstelling op donderdag en vrijdag is om 20.00 uur. Op zaterdag is er een middagvoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. Het gemeenschapshuis is gelegen aan de Van Kesselplaats 2 in Ravenstein. Tickets kosten 15 euro exclusief transactiekosten en zijn te bestellen via de website www.mixofmusic.nl. Neem voor meer informatie contact op via annemiekzwartkruis263@gmail.com of 06 42 41 68 64.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant