Het zangkoor van Muziekvereniging Berghem met dirigente Sonja als derde van links.
Het zangkoor van Muziekvereniging Berghem met dirigente Sonja als derde van links.

Zangkoor Berghem verwelkomt nieuwe dirigente

Kunst en cultuur 1.055 keer gelezen

BERGHEM | Het zangkoor dat een half jaar geleden werd opgericht door Muziekvereniging Berghem heeft na een lange zoektocht een dirigent gevonden. Dirigente Sonja van Boxtel zal het koor ook begeleiden op piano. “Zij is erg kundig. Maar het belangrijkste is haar enthousiasme, wat zij overbrengt op de groep”, vertelt de muziekvereniging.

Zij vertellen verder over het koor: “De koorleden willen gezellig samen zingen, en ook willen we af en toe optreden. Top kwaliteit streven we niet na, maar het moet wel kloppen. We hebben ongeveer dertien vrouwen en zeven mannen die (bijna) allemaal grijze haren hebben, maar wel jong van geest zijn en vooral veel zin hebben om te leren. Niet-grijze mensen zijn ook van harte welkom! We zingen op dit moment Nederlandstalig, veelal uit onze jeugd. Maar Sonja heeft al enkele recente nummers aangedragen van bijvoorbeeld Bløf en Suzan & Freek, dat is kei leuk. Binnenkort gaan we ook Engelstalig proberen.” 

Meedoen?
Repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in dorpshuis De Berchplaets aan de Sportstraat 3 in Berghem. Bij interesse kun je contact opnemen met Marius Smits op 06 36 59 67 49, met Marja Gremmen 06 49 42 17 27 of met René vd Westelaken op 06 22 67 33 03.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant