Muziekvereniging Berghem treedt op met Gerard van Maasakkers
Muziekvereniging Berghem treedt op met Gerard van Maasakkers

Bijzonder concert Gerard van Maasakkers samen met Muziekvereniging Berghem

Kunst en cultuur 803 keer gelezen

BERGHEM | Op 1 juli zal het Openluchttheater Hoessenbosch het podium bieden aan een bijzonder muzikaal evenement. Gerard van Maasakkers zal optreden in samenwerking met het harmonieorkest van Muziekvereniging Berghem onder leiding van Marc Kocken. Dit optreden maakt deel uit van de viering van het 90-jarig jubileum van de Muziekvereniging Berghem (MVB).

Gerard van Maasakkers staat bekend om zijn prachtige liedjes, die een extra dimensie krijgen wanneer ze worden begeleid door een gloed van koperblazers. Hij zal zijn mooiste en meest bekende nummers ten gehore brengen, ondersteund door zijn combo en het harmonieorkest van Muziekvereniging Berghem. 

Muziekvereniging Berghem heeft in de recente jaren een nieuwe missie omarmd: alle ‘instrumenten’ zijn welkom. De vereniging heeft nu zelfs een koor, en ziet steeds meer jongeren interesse tonen in het bespelen van keyboard en gitaar.

Het publiek zal tijdens haar weg naar het podium ook kunnen genieten van optredens van twee andere groepen van Muziekvereniging Berghem: het studieorkest Gruppo Muzikalo en het Bergse koor. Beide groepen zijn pas een jaar actief, maar wel met veel passie.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.hoessenbosch.nl.

Uit de krant