Drukte in Osse centrum tijdens Absolute Orange vorig jaar.
Drukte in Osse centrum tijdens Absolute Orange vorig jaar.

Tweede editie Koningsfeesten op de Eikenboomgaard

Kunst en cultuur 1.941 keer gelezen

OSS | Dit jaar wordt in het centrum van Oss de tweede editie van de Koningsfeesten georganiseerd. In de nacht van 26 op 27 april is het Koningsnacht met een 80’s en 90’s thema en op 27 april is het Koningsdag, er wordt dan vooral gezorgd voor Nederlandstalige muziek. De Koningsfeesten worden georganiseerd door café ’t Berghje en To Fast To Drink.

De Koningsfeesten vinden plaats op de Eikenboomgaard. “We willen op het plein een festivalpodium bouwen en in het publiek een aantal overkappingen. Als het mooi weer wordt verwacht ik dat het een hele geslaagde dag gaat worden”, vertelt Marco, één van de organisatoren.

Tijdens de Koningsnacht kun je optredens verwachten van Twenty 4 Seven, Dames Draaien Door, DJ Maikel, Silvia en DJ Atari. Koningsdag zelf is er een programma voor een breder publiek. Dan treden DJ Maikel, Brian Voet, Etienne, DJ Murat, Vonne, DJ Atari en Toon Schut op.

Het is de tweede keer dat de Koningsfeesten georganiseerd worden. “Je bent natuurlijk afhankelijk van hoe het ontvangen wordt door iedereen”, zegt Marco. “We hadden vorig jaar het geluk dat we zowel de jongere als de wat oudere jeugd binnenkregen. Het was toen erg druk, er waren tussen de 800 en 900 aanwezigen. We willen er dit jaar natuurlijk voor zorgen dat het nog drukker wordt, maar alles hangt af van het weer.”

De entreeprijs voor Koningsnacht (18+) is 15 euro. Koningsdag is voor iedereen toegankelijk, kaarten kosten 10 euro. Voor de kaartverkoop kun je kijken op www.feesteninoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant