Muziek heeft de kracht om de diepste herinneringen tot leven te wekken.
Muziek heeft de kracht om de diepste herinneringen tot leven te wekken.

PopTalk-avond over de liefde, met live muziek

Kunst en cultuur 357 keer gelezen

OSS | Op vrijdag 17 mei wordt de Groene Engel in Oss omgetoverd tot een oase van muziek en nostalgische herinneringen tijdens de Happy Summer Editie van PopTalk. Het podium wordt verlicht door de passie voor muziek en liefde, met schrijver en NRC-journalist Peter Zantingh als hoofdgast. 

Muziek heeft de kracht om de diepste herinneringen tot leven te wekken en ons terug te brengen naar bijzondere momenten uit ons leven. Van die ene zorgeloze vakantie tot aan de eerste ontmoeting met een geliefde; het zijn de klanken van nummers die deze herinneringen weer tot leven brengen. PopTalk - een samenwerking tussen Groene Engel, Bibliotheek Oss en initiatiefnemer Willem van den Elzen - belooft een avond vol livemuziek, de verhalen achter de muziek en interactie met publiek te worden. “Op de Happy Summer Editie van vrijdag 17 mei spelen we een ode aan die andere grote passie in onze levens: de Liefde. De dierbare herinnering bij die ene melodie”, aldus de organisatie.

Hoor hoe schrijver/NRC-journalist Peter Zantingh zijn muziek en liefde beleefde. Hoe Joe Jackson zijn twijfel in akkoorden vangt. Beleef de ondeugende opwinding van de zusjes Pointer mee. Een muzikale ode aan de veelkleurigheid van de liefde. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.groene-engel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant