Gijs Duijs, Osse International.
Gijs Duijs, Osse International.

Maak kennis met badminton bij B.C. Oss

Overige sport 304 keer gelezen

OSS | Gisteren berichtten wij dat Badmintonclub Oss meedoet met Probeer Badminton om mensen kennis te laten maken met de sport. Zij laten nu weten hier zelf nog een kleine spin aan te geven. Zo mag iedereen onder de 18 bijvoorbeeld drie keer gratis meedoen.

De club vertelt: “In de eerste week van oktober start Probeer Badminton, een actie opgezet door Badminton Nederland. Doel is mensen kennis te laten maken met badminton. Voor velen is dit een geliefde campingsport, maar in de zaal gaat het er anders aan toe. Daar heb je geen last van wind en er ligt een verende vloer. Badmintonclub B.C. Oss heeft het initiatief genomen zeer actief aan Probeer Badminton deel te nemen. Mensen uit Oss en omgeving die de flyers/posters zien, komen via een QR code op de site van Badminton Nederland, of rechtstreeks via www.probeerbadminton.nu, waar ze B.C. Oss als aangesloten club in deze regio vinden. Op de flyers staat dat aspirant badmintonners tien lessen voor 25 euro kunnen krijgen, maar de Osse club heeft daar haar eigen draai aan gegeven.”

Mogelijkheden
Ben je 18+, geoefend en al best ervaren? Dan kun je voor 25 euro vijf weken lang twee per week badmintonnen, waarvan vijf keer op woensdag onder leiding van trainer Leon Florentinus. De andere vrije speelmomenten zijn maandag, dinsdag of vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je starten met badmintonnen en ben je senior? Dan kun je voor 25 euro vijf weken lang twee per week badmintonnen. Op dinsdag word je extra begeleid door een gediplomeerd trainer. De andere speelavonden zijn maandag of vrijdag, altijd van 20.00 tot 22.00 uur. Iedereen onder de 18 jaar mag drie keer gratis meedoen op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Eventueel is een andere dag ook mogelijk. De actie start begin oktober.

Praktisch
“Voor badminton heb je geen dure uitrusting nodig”, aldus de club. Shirt en broek mag je zelf uitkiezen, clubkleding is niet verplicht. Zaalsportschoenen en een racket zijn wel vereist. Geïnteresseerden kunnen op de site van B.C. Oss www.bcoss.nl kijken voor meer informatie of contact opnemen met Karin Ruijtenbeek via voorzitter@bcoss.nl of 06 36 54 19 11.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant