Zitvolleyballers gaan de strijd aan.
Zitvolleyballers gaan de strijd aan.

49ste editie van internationaal zitvolleybaltoernooi Gesposs

Sport 149 keer gelezen

OSS | Gesposs houdt zaterdag 14 mei voor de 49ste keer haar internationale zitvolleybaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld in sportcentrum De Rusheuvel aan de Rusheuvelstraat 5 in Oss.

Bezoekers zijn van harte welkom om sporters uit Nederland, België en Duitsland aan te moedigen. “Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen bij deze tak van de volleybalsport. Deze is weliswaar paralympisch, maar zeker bij de amateurs is het een snel spelletje dat door jong en oud, valide en mindervalide gespeeld kan worden”, aldus de organisatie. Na de opening om 9.45 uur starten de wedstrijden om 10.00 uur. De laatste wedstrijd zal rond 16.00 uur gespeeld worden waarna de overhandiging volgt van de Gesposs wisselbeker. “We zien dit toernooi als een opwarmertje voor de 50ste editie, een jubileum waar we trots op zijn. We gaan komend jaar groots uitpakken.”

Gezelligheid
“De coronaperiode heeft ervoor gezorgd dat trainen, wedstrijden spelen en daarmee ook het sociaal contact en het op peil houden van de conditie van de leden van de teams minder is geworden. Sportiviteit en gezelligheid staan bij deze editie van het toernooi voorop.” Sportvereniging Gesposs is op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers bij het zitvolleybal. “Als u na een blessure wilt blijven sporten, of door te sporten wil revalideren, dan is dit wellicht uw sport. U bent ook van harte welkom bij het jongeren- en volwassenzwemmen, en het waterbasketbal.” Kijk voor meer informatie over Gesposs op de website www.gesposs.com.

Uit de krant