Vivant van Orsouw.
Vivant van Orsouw.

Verhuizing van Tabakszaak Vivant van Orsouw

Zakelijk 827 keer gelezen

OSS | Tabakszaak Vivant van Orsouw is van de Galerij verhuisd naar de Heuvel 22F in het Osse centrum. "Terug naar de basis. Een tabakswinkel in een kleiner formaat met een gezellige sfeer en leuke uitstraling", aldus Karin van Erp.

"Neem gerust plaats op ons bankje als u in de buurt bent. Qua ruimte zetten we een stap terug, maar de sfeer en locatie moeten dit zeker goed maken. Al onze producten hebben wij meegenomen, ook onze leuke cadeauartikelen. We verkopen geen tijdschriften meer, daarvoor verwijzen wij mensen graag naar onze collega-ondernemers." Ze vervolgt: "Zelf hebben wij zestien jaar in de Galerij gezeten. Eerst in Het Franse Bakkertje en daarna hebben we de tabakswinkel overgenomen. Met veel plezier samen met collega-ondernemers was het goed toeven in de Galerij. Toch een vreemd gevoel als je definitief weggaat, want er ligt toch een groot deel van ons werkzame leven in de Galerij." Van Erp spreekt over mooie jaren. "Samen ervoor zorgen dat de Galerij mooi was, 's avonds na werktijd met een groepje decoratie aanbrengen. Met sommige ondernemers deelde je meer dan alleen het werken. Je bouwde een band op en deelde vaak ook lief en leed. De laatste jaren veranderde de Galerij. Vele ondernemers trokken weg, helaas werd de loop in de Galerij minder en wilde het maar niet aantrekken. Het aantrekken van nieuwe ondernemers lukte ook niet echt en tijdens en na het veranderen van de vloer in de galerij werd het steeds zwaarder halen."

Vertrek
Tabakszaak Vivant van Orsouw besloot te vertrekken toen het huurcontract afliep. "Uiteindelijk moet je toch voor jezelf en je zaak kiezen. De huur en andere vaste lasten zullen tenslotte toch iedere maand opgehoest moeten worden. De winkel nu is dan wel kleiner, maar we blijven overeind. Ik denk ook dat de consument juist de kleinere speciaalzaken leuk vindt in het centrum."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant