Afbeelding

De Oude Maas pakt uit tijdens de kerstdagen

Zakelijk 444 keer gelezen

MACHAREN | Vanwege de ambachtelijke manier van bakken van pannenkoeken en de gratis entree voor de indoorspeeltuin is Speelparadijs Pannenkoekhuis De Oude Maas uniek in de regio. Maar wie denkt dat er alleen pannenkoeken op de menukaart staan, heeft het mis. Het restaurant aan de Ossestraat 11 in Macharen heeft een ruime en gevarieerde menukaart. Op eerste en tweede kerstdag pakt De Oude Maas bovendien uit met een luxe vijfgangenmenu.

door Leon Voskamp

Al een aantal jaar is het eerste kerstdag bomvol in De Oude Maas. "Omdat er toen zoveel belangstelling was, hebben we besloten om dit jaar er ook tweede kerstdag bij te betrekken. We gaan om 15.00 uur open en mensen kunnen hier de hele dag blijven. Ze kunnen heerlijk eten en drinken en de kinderen leven zich uit in de speelhal. We krijgen zo vaak complimenten dat ouders en kinderen hier hebben genoten."

Mystery guest
"Wij als De Oude Maas pakken echt groots uit tijdens Kerst. Met linnen gedekte tafels bijvoorbeeld, maar ook met een zingende kerstman en een mystery guest voor de kinderen. We zorgen voor een glimlach op de gezichten", aldus eigenaar Wilfried Vink. Overigens is er ook iedere zondag een andere mystery guest bij De Oude Maas.

Uitgebreide menukaart
De naam zegt het al: Speelparadijs Pannenkoekhuis De Oude Maas heeft een zeer ruim aanbod aan ambachtelijk gemaakte pannenkoeken. Vink merkt echter dat er steeds meer vraag is naar andere gerechten. "We springen in op de vraag van gasten en zullen dat altijd blijven doen. Van spareribs, saté, biefstuk tot een vispotje en entrecote, het is hier verkrijgbaar. We gaan ook mee met de seizoenen, zodat de kaart regelmatig wisselt. De gast blijven we verrassen met culinaire hoogstandjes."

Sinterklaas
Voordat het Kerstmis is, komt eerst Sinterklaas naar Nederland. De goedheiligman en zijn Pieten komen op 2 december voor het Sinterklaasfestijn naar de Ossestraat 11. Maar ook op 26 en 27 november en 3 en 4 december is het Sintweekend.

Kinderfeestjes
Onder andere voor kinderfeestjes is De Oude Maas een geschikte locatie. Om het nog aantrekkelijker te maken, is de prijs verlaagd. "Het zijn dure tijden voor mensen. Daarom is ons goedkoopste feestje vanaf 8,95 euro per kind, echt zeer goedkoop voor ons aanbod. Daar kunnen mensen bijvoorbeeld nog workshops of schminken bij boeken, zodat de prijs wat toeneemt."

Ruime openingstijden
Spelen in de indoorspeeltuin bij De Oude Maas is gratis, een consumptie is wel verplicht. Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de deuren open om 14.00 uur, op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00 uur. Tijdens de regionale schoolvakanties dagelijks om 10.00 uur geopend.

Informatie
Meer informatie via telefoonnummer (0412) 64 78 90 of kijk op de website http://www.deoudemaas.nl. Volg ook de Facebook-pagina Pannenkoekhuis De Oude Maas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant