Een deel van het team van Het Franse Bakkertje.
Een deel van het team van Het Franse Bakkertje. Foto: Hans van der Poel.

Het Franse Bakkertje start met bezorgservice in Oss

Zakelijk 1.438 keer gelezen

OSS | Het gaat erg goed met Het Franse Bakkertje aan de Galerij in Oss. Eigenaar Kees Baak nam begin 2017 het roer over en de omzet is het laatste jaar flink gestegen. Baak heeft veel vertrouwen in de toekomst en is bezig met nieuwe plannen. Concreet is de start van de bezorgservice. "Er is behoefte aan en daar spring ik op in."

Baak heeft het ontzettend naar zijn zin in Oss. "We zitten in de Walstraat, een straat die volop in beweging is. De komst van het Wal Kwartier zorgt voor een positieve vibe voor ons, maar ook voor de rest van het centrum. In Oss hebben we een heel brede doelgroep en het contact met de gasten is eigenlijk het leukste wat er is. We willen dat iedereen het hier naar zijn/haar zin heeft." Het Frans Bakkertje is een lunchroom, maar wel één met een opmerkelijk uitgebreide kaart. "We verkopen hier bijvoorbeeld hamburgers en dan hebben we het over zo'n 13 verschillende. Of de vijftien tosti's die op de kaart staan. We hebben alle producten in huis en het geeft een kick om het voor elkaar te krijgen." Baak roemt zijn team. "We hebben ontzettend fijne collega's. Ik ben echt trots op dit gouden team."

Bezorgen
Het plan voor een bezorgservice ontstond voor de zomervakantie. "We richten ons daarbij op particulieren, maar zeker ook op bedrijven. Oss is een ondernemersstad en je hebt in de gemeente veel bedrijvigheid. Uit onderzoeken blijkt dat bezorgen van eten steeds populairder wordt." Baak ging op zoek naar de juiste partner om mee samen te werken en er werd uiteindelijk een zeer gebruiksvriendelijke app ontwikkeld. Via de app, via de website of op de Facebook-pagina kunnen alle producten op de kaart worden besteld. Klanten krijgen deze startperiode 10 procent korting. "Met een paar drukken op de knop heb je de bestelling al afgerond. Je kunt betalen via iDEAL, pin of contant. Hoe makkelijk wil je het hebben!" Hij vervolgt: "Het is mogelijk om dagen vooraf te bestellen, maar ook op zeer korte termijn. Wij zorgen ervoor dat alles supervers op het juiste tijdstip wordt bezorgd." Bestellingen boven de 30 euro worden bezorgd. Hij maakt gebruikt van zijn elektrische auto.

Toekomst
Naast de bezorgservice is Baak bezig met andere dingen om zijn bedrijf nog meer op de kaart te zetten. "We willen verrassende dingen doen blijven doen bij Het Franse Bakkertje. We kijken naar nieuwe kansen en doen alles voor tevreden gasten. De keuze voor het Osse centrum is een zeer goede geweest. Ik wil hier graag tot mijn pensioen blijven zitten."
Het Franse Bakkertje is bereikbaar via (0412) 64 23 09 of e-mailadres info@hetfransebakkertje.nl. Meer informatie op www.hetfransebakkertje.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant