De East-West drive-in.
De East-West drive-in.

East-West drive-in gaat donderdag open

Zakelijk 8.614 keer gelezen

OSS | De 'East-West drive-in' op het terrein van Mr. Long aan het Drontermeer 10 in Oss gaat komende donderdag 30 april open. Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 20.00 uur kunnen mensen langsrijden voor vers bereide gerechten. "We zijn de eerste Aziatische openlucht drive-in van Nederland", aldus Kien, zoon van eigenaar Long Nguyen.

Het is voor veel bedrijven een economisch zware tijd en ook zeker voor Mr. Long. Nguyen: "Onze hoofdkern is de catering bij festivals en evenementen. Tot 1 september mag er echter niets doorgaan en het is de vraag hoe het na die datum zal zijn. Ook staan we op veel NS-stations en in de Johan Cruyff ArenA. In deze tijd moeten we nog creatiever zijn om omzet te draaien."

Samenwerking
Samen met Venrooy Visspecialiteiten staat Mr. Long jaarlijks op het festival Rock Werchter. Van acht zeecontainers (met een totale breedte van zo'n 30 meter) creëren ze een pop-up restaurant. Het geheel geeft ook een echte festivalsfeer. "Dat staat nu stil en we hadden het idee om er iets mee te gaan doen. Ideaal voor een drive-in in onze eigen stad. Wij zijn experts in het opbouwen en plaatsen van mobiele keukens, dus waarom niet in Oss? We werken bovendien samen met andere Osse bedrijven zoals Padifood en Willemsen Kip, dus ook voor hen is het een meerwaarde."

Lees komende woensdag een uitgebreid verhaal in Weekblad Regio Oss.

Uit de krant

Uit de krant