TV de Vlijmd krijgt 250 Euro
TV de Vlijmd krijgt 250 Euro

Stimuleringsbudgetten voor vier sportverenigingen

Overige sport 550 keer gelezen

REGIO OSS | Vier sportverenigingen in de Osse regio kregen op woensdag 5 oktober een stimuleringsbudget ter waarde van €250,- uit handen van wethouder Jacco Peter Hooiveld. De ideeën van de organisaties sluiten aan bij de ambities uit het Osse Sport- en Preventieakkoord.

Gymvereniging Geffen kreeg het geld omdat de vereniging judo en tuimeljudo gaat aanbieden in Geffen voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar. De doelstelling is dat kinderen in het dorp meer keuze hebben in sport, zodat er meer in het dorp gesport kan worden.

oor TV De Witte Raven lag er ook een cheque van €250,- klaar, omdat deze sportaanbieder ouderen langer fit wil houden en langer wil laten aansluiten bij een vereniging d.m.v. OldStars tennis. Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen aangepast op de leeftijd.

TV De Vlijmd kreeg de bijdrage vanwege de investering in padelbanen. Door te investeren in padelbanen speelt TV De Vlijmd in op wensen van leden en toekomstig leden, waardoor meer sporters langer en met plezier in beweging zijn. 

En de vierde vereniging die een stimuleringsbudget ontving was Tennisvereniging TOZ, omdat de vereniging, in verband met de aanleg van vier padelbanen, padelrackets wil aanschaffen. Door uitbreiding van accommodatie en materiaal kunnen meer mensen komen sporten.

Uit de krant

Uit de krant