Teun van Grunsven. (Foto: Jeroen Engelen)
Teun van Grunsven. (Foto: Jeroen Engelen)

RKC Waalwijk heeft oogje op Osse verdedigers Teun van Grunsven en Dean van der Sluys

Sport 2.175 keer gelezen

OSS | De kans is groot dat Teun van Grunsven een mooie sportieve uitdaging aangaat. De 19-jarige Ossenaar staat in de belangstelling van profclub RKC Waalwijk. Ook stadsgenoot Dean van der Sluys is in beeld bij de Waalwijkers.

De centrale verdediger van O.S.S.'20 trainde al een aantal keer op proef mee in Waalwijk en maakt indruk op de technische staf. "Het klopt dat we Teun een zeer talentvolle speler vinden en we zijn verrichtingen op de voet volgen. Maar op het wel of niet aantrekken van spelers doen we geen uitspraken", aldus woordvoerder Ruben Rijpma.

Ontwikkeling
Van Grunsven maakt een stormachtige ontwikkeling door. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Margriet naar O.S.S.'20, waar hij in eerste instantie niet op een basisplaats hoefde te rekenen. Onder trainer Bertran Kreekels kreeg hij echter al snel een basisplaats en hij blinkt vrijwel wekelijks uit. Diverse clubs -waaronder TOP Oss- toonden belangstelling voor de verdediger, maar zeer waarschijnlijk gaat RKC Waalwijk hem een contract aanbieden. Een profclub is niet nieuw voor de Ossenaar. In de jeugd speelde hij bij N.E.C./FC Oss en FC Den Bosch.

Dean van der Sluys
De kans is groot dat Dean van der Sluys TOP Oss gaat verlaten. De 23-jarige linksback heeft een aflopend contract in Oss en wordt gevolgd door RKC Waalwijk. De Ossenaar speelt sinds 2014 bij de club en werd onlangs gehuldigd vanwege zijn honderdste wedstrijd.

Dean van der Sluys. (Foto: TOP Oss Media)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant