FC Oss-trainer Klaas Wels. (Foto: Peter Kuijpers)
FC Oss-trainer Klaas Wels. (Foto: Peter Kuijpers)

Klaas Wels tevreden met komst Mats Grotenbreg naar FC Oss

Voetbal 993 keer gelezen

OSS | Mats Grotenbreg (19) maakt komend seizoen deel uit van de selectie van FC Oss. De Arnhemmer, die zowel op de links- als de rechtsbackpositie uit de voeten kan, maakt na een proefperiode de overstap van Jong Vitesse. In zijn jeugdjaren droeg Grotenbreg het shirt van PSV en later het geel-zwart van de Arnhemmers. Ook speelde hij voor Oranje O18. 

Trainer Klaas Wels heeft Grotenbreg tweeënhalve week als testspeler onder zijn hoede gehad en is positief over de verdediger. "Hij heeft een goede indruk achtergelaten. Mats is tweebenig, hij speelt met veel power en hij is uit het juiste hout gesneden. Goede eigenschappen, dus we geven hem graag een kans." Voor Mouctar Djalloh en Dorian Babunski, twee andere proefspelers, is er geen toekomst in Oss. Djalloh mag verder kijken en Babunski mikt op een avontuur in Japan.

Oefenwedstrijd
FC Oss oefende woensdagavond op het veld van FC Uden tegen het Belgische Oud-Heverlee Leuven. De Ossenaren wonnen met 3-2. Fatih Kamaci, Rick Stuij van den Herik en Joël Thomas scoorden bij FC Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant