Het eerste elftal van SDDL.
Het eerste elftal van SDDL.

4I: Top drie wint, Nulandia geeft winst in slotfase uit handen, SDDL verrast Boskant

Voetbal 2.198 keer gelezen

De zondag in de vierde klasse I leverde geen grote verrassingen op. Een overzicht.

Nijnsel - Cito 3-1
Het was Cito met het meeste balbezit, maar Nijnsel met de drie punten. Door goals van Stefan Hulsen (twee) en John Egelmeers kwam Nijnsel op 3-0, Emre Gumus maakte de Osse treffer. "Gezien de kansenverhouding verdienden we de drie punten", zegt Nijnsel-trainer Tim de Wert.

Boskant - SDDL 0-3
Boskant kende vandaag een offday. Na 24 minuten stond het al op 0-2 voor SDDL en halverwege tweede helft was het duel beslist: 0-3. "Iedereen speelde onder de maat", was de reactie van Boskant-trainer Mayk van Driel. Zijn collega Antwan van Rijn van SDDL: "Een terechte overwinning, we hebben vandaag goed gespeeld. Jordy de Looijer, Frenk en Jeroen Zegers scoorden, Jacques de Vocht leverde twee assists. Hij keerde vandaag terug na een lange revalidatie van een enkeloperatie."

Nulandia - SCMH 1-1
Nulandia leek door een goal van Tom van de Ven een kleine overwinning te boeken op SCMH, maar daar dachten de gasten anders over. Een minuut voor tijd was het Menno van Hees met de gelijkmaker. Nulandia-coach Marc van Delft. "De teleurstelling was na afloop erg groot. We hadden de kans om de wedstrijd eerder te beslissen maar dat vergaten we. SCMH ging alles of niks spelen en daarin gingen we mee. Uiteindelijk scoren ze in de laatste minuut de gelijkmaker."

NLC'03 - DVG 0-1
DVG scoorde na vier minuten uit een corner en dat bleek de enige treffer van de wedstrijd te zijn. NLC'03-trainer René van der Putten baalde van de nederlaag en vond dat zijn ploeg minimaal een punt verdiende. "Dat we recht hadden op meer, daar was iedereen het wel over eens. Je krijgt echter niet altijd wat je verdient. Wij hebben meer en de betere kansen gehad en daarom baal ik enorm van deze nederlaag."

Avesteyn - Vorstenbossche Boys 2-1
Avesteyn verloor vorige week in de slotfase van DVG, maar vandaag leverde die slotfase drie punten op. De late goal van Rick Vissers zorgde voor drie punten voor de thuisploeg. Rens van Vugt tekende voor de 1-0, Thijs van der Sanden voor de goal van de bezoekers. Trainer Hugo van de Sande spreekt van een spannende wedstrijd met een terechte uitslag. "Het was lastig spelen op een moeilijk bespeelbaar veld en de scheidsrechter was warrig in zijn beslissingen aan beide kanten. De drie punten hebben we in ons bezit en de focus bij de jongens kan nu op carnaval worden gericht. Daarna pakken we het weer op."

WEC - Boxtel 0-0
Geen doelpunten bij WEC tegen Boxtel. Met het doelpuntloze gelijkspel schieten beide ploegen niet veel op. Ze blijven hangen in de onderste regionen.

Vierde klasse I:
NLC'03 - DVG 0-1
WEC - Boxtel 0-0
Boskant - SDDL 0-3
Nijnsel - Cito 3-1
Avesteyn - Vorstenbossche Boys 2-1
Nulandia - SCMH 1-1
Ravenstein - Herpinia 3-1

1. Nijnsel 16-36
2. Avesteyn 13-32
3. DVG 15-29
4. Nulandia 15-29
5. Boskant 16-23
6. SCMH 15-21
7. SDDL 14-20
8. Vorstenbossche Boys 15-17
9. WEC 14-16
10. NLC'03 13-15
11. Ravenstein 14-14
12. Boxtel 15-14
13. Cito 13-11
14. Herpinia 14-8

Ravenstein - SDDL
SCMH - Boxtel
Avesteyn - Cito
Nulandia - DVG
NLC'03 - Boskant
WEC - Vorstenbossche Boys
Nijnsel - Herpinia
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant