De selectie van Maaskantse Boys.
De selectie van Maaskantse Boys.

5C: Wedstrijd Maaskantse Boys gestaakt, 47-jarige keeperstrainer blinkt uit bij Ruwaard

Voetbal 2.075 keer gelezen

Veel gescoord werd er deze zondag niet in de vijfde klasse C. Maaskantse Boys - Hedel bijvoorbeeld eindigde doelpuntloos, maar vanwege een staking al wel in de zestigste minuut. Ook SBV en OKSV scoorden niet. Ruwaard en MOSA'14 maakten er allebei 1, waarbij de keeperstrainer van Ruwaard de meeste indruk maakte.

Maaskantse Boys - Hedel 0-0
Maaskantse Boys-trainer Maurizio Atzeni zag dat zijn ploeg en Hedel er een leuke wedstrijd van maakten met voetbal in een hoog tempo. "Het was zeer aan elkaar gewaagd met in de eerste helft aan beide kanten een honderd procent kans. De keepers redden goed. Helaas werd in de zestigste minuut de wedstrijd gestaakt. De reden is voor mij nog steeds een raadsel. Voordat ik de scheidsrechter kon spreken, was hij al weg. Ons treft in ieder geval geen blaam."

Ruwaard - MOSA'14 1-1
MOSA'14 pakte op bezoek bij Ruwaard het tweede punt van het seizoen: 1-1. Volgens Ruwaard-trainer Ger Romeijnders was het een terechte puntendeling, maar tevreden over zijn ploeg was hij niet. "Onze 47-jarige keeperstrainer Tekin Bilsel stond in de basis en was de beste man van het veld." Bilsel keepte omdat eerste doelman Tom van den Hurk zijn kruisbanden heeft afgescheurd. Sjors Euser keepte de laatste twee wedstrijden, maar hij stond vanwege gekneusde vingers vandaag in de spits. Euser scoorde de 1-1, nadat Olaf Bosch namens de bezoekers de score had geopend. In de tweede helft waren er kansen over en weer. Ruwaard scoorde tien minuten voor tijd, maar de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. MOSA'14 vond dat het recht had op een penalty, maar die werd niet gegeven. De andere kansen van de Oijenaren werden gekeerd door Bilsel.

SBV - OKSV 0-0
De regionale derby tussen SBV en OKSV eindigde zoals hij was begonnen. Een typische 0-0 wedstrijd was het niet. Beide ploegen kregen namelijk kansen om te winnen. OKSV-trainer Fred Donkers: "Wij kregen in de eerste helft kansen op de 0-1, maar de bal wilde er niet in. Dan wordt het moeilijk om een wedstrijd te winnen. Maar al met al hadden we ook zomaar kunnen verliezen na een paar hachelijke momenten voor ons doel. Wij zijn tevreden met een punt." SBV-trainer John Putters vond dat zijn ploeg recht had op meer dan een punt. "Wij lieten in de eerste helft drie open kansen liggen. In de tweede helft waren we nadrukkelijk op zoek naar de overwinning. Jammer dat de scheidsrechter niet liet voetballen."

Vijfde klasse C:
Maaskantse Boys - Hedel 0-0
SBV - OKSV 0-0
Ruwaard - MOSA'14 1-1
HRC'14 - DSS'14 2-2
Wadenoijen - BZS 1-4
RKVSC - Ophemert 1-3

1. BZS 5-15
2. Hedel 5-11
3. OKSV 5-11
4. Maaskantse Boys 5-8
5. SBV 5-8
6. DSS'14 5-7
7. Ophemert 5-7
8. HRC'14 5-5
9. Ruwaard 5-5
10. SCZ 4-4
11. RK DESO 4-4
12. Wadenoijen 5-2
13. RKVSC 5-2
14. MOSA'14 5-2

SCZ - Ruwaard
DSS'14 - MOSA'14
Ophemert - SBV
RK DESO - Maaskantse Boys
OKSV - RKVSC
Hedel - Wadenoijen
BZS - HRC'14
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant