Bertran Kreekels en assistent-trainer Jurgen van de Goor. (Foto: Mark Pouwels),
Bertran Kreekels en assistent-trainer Jurgen van de Goor. (Foto: Mark Pouwels),

Van de Goor en Van de Wijdeven stoppen in TC van O.S.S.’20

Voetbal 1.737 keer gelezen

OSS | O.S.S.’20 werkte zich de laatste jaren op tot een topclub in de Derde Divisie. Hoe de sportieve toekomst van het eerste elftal er echter uitziet, is onzeker. Jurgen van de Goor en Martin van de Wijdeven van de Technische Commissie hebben aangegeven na dit seizoen te stoppen.

door Leon Voskamp

Van de Goor is naast assistent-trainer ook actief in de TC. Van de Wijdeven is al langer bij de club actief. Zo was hij jarenlang voorzitter. De reden dat ze stoppen is volgens Van de Goor een verschil van mening met het bestuur. “Het heeft niets met financiën te maken, maar wel met de visie en het beleid. Jammer, maar we gaan het seizoen netjes afmaken.” O.S.S.’20 was een aantal seizoenen geleden heel dicht bij promotie naar de Tweede Divisie, maar door de coronamaatregelen besloot de KNVB geen promotie- en degradatieregeling in te voeren. Dat zou de bekroning op het werk zijn geweest. “We hebben O.S.S.’20 wel met z’n allen op de kaart gezet. Er staat een sterke en leuke spelersgroep. Komende zomer kunnen we terugkijken op een geweldige periode.”
Trainer Bertran Kreekels maakte onlangs ook bekend te stoppen. De Stiphouter is volgend seizoen actief bij Stiphout Vooruit.

Uit de krant

Uit de krant