Nieuwbouw Vissershof in Berghemseweg bereikt hoogste punt.
Nieuwbouw Vissershof in Berghemseweg bereikt hoogste punt.

Nieuwbouw Vissershof in Berghemseweg bereikt hoogste punt

Algemeen 871 keer gelezen

OSS | De bouw van het nieuwe appartementencomplex Vissershof in Oss bereikte deze week het hoogste punt. Dit feit is vandaag gevierd met de bouwvakkers. De verhuur voor de 54 sociale huurappartementen start in september. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst via de website.

Het appartementencomplex verrijst aan de Berghemseweg in Oss, naast de Visserskerk. Het was al lang de bedoeling hier woningen te bouwen, maar door de crisis bleef het terrein lange tijd leeg. De appartementen worden gebouwd in een U-vorm rond een binnentuin. Totaal komen er 54 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. De appartementen hebben twee slaapkamers en een gebruiksoppervlak van ca. 64 m2. Bouwbedrijf van de Ven realiseert de appartementen, BrabantWonen neemt het gebouw in zijn geheel over als het klaar is.

Doelgroep
Vissershof is bedoeld voor een brede doelgroep en vooral geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens of kleine gezinnen. De huurprijzen zullen beneden de sociale huurgrens blijven. De oplevering is naar verwachting aan het einde van 2017.

Artist impression.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant