Woodstock the Story.
Woodstock the Story. Foto: STEFFEN_FUCHS

Special guests bij première Woodstock the Story in theater De Lievekamp

Algemeen 346 keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp keert dit weekend terug naar de tijd van het meest legendarische festival ooit: Woodstock. Op zaterdag 12 januari vindt in De Lievekamp de Nederlandse première plaats van 'Woodstock the Story'.

De combinatie van muziek, videobeelden en presentatie van 'Woodstock The Story' laat iedere bezoeker het gevoel herbeleven van de 'flowerpower' en de hippies uit de tijd van het beroemde festival. Nummers van onder andere The Who, Santana, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival zullen deze avond de revue passeren. Bezoekers ervaren met de 'Woodstock The Story – 50th Anniversary Tour' de vijftigste verjaardag van het festival in drie uren.

Special guests
Deze avond is in De Lievekamp een bijzonder koppel, Bobbi en Nick Ercoline, te gast bij de voorstelling. Dit is namelijk hét model-koppel van de originele Woodstock albumhoes uit 1970. Speciaal voor de première van deze voorstelling komen zij uit Amerika overgevlogen naar Oss.

Kaartverkoop
Toegangskaarten kunnen vanaf 25 euro worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant