Afbeelding
advertorial

Wat zijn de voordelen van een brommobiel of een bromauto rijden?

Algemeen 10.675 keer gelezen

Brommobielen en bromauto's vliegen in het hele land als warme broodjes over de toonbank. We kunnen dus wel stellen dat deze vervoermiddelen de laatste jaren aan populariteit winnen. En dat is niet gek, want zo'n voertuig brengt nogal wat voordelen met zich mee. Niet iedereen ziet echter in wat de voordelen van een brommobiel of een bromauto zijn. Geldt dit ook voor jou? Dan denk je waarschijnlijk (nog) niet aan een bromauto, brommobiel of microcar kopen. Toch kan dit wel degelijk interessant zijn. Hieronder zetten wij de voordelen van dit vervoermiddel op een rijtje.


1. Tanken is niet nodig
Een brommobiel of bromauto is niet bepaald goedkoop. Dit schrikt jou mogelijk af om zo'n voertuig te kopen. Bedenk je echter wel dat je op de lange termijn flink bespaart. Hoe dit komt? Doordat een brommobiel, bromauto of microcar op elektriciteit rijdt. Dit betekent dus dat je niet langer hoeft te tanken wanneer je over zo'n voertuig beschikt. Het is enkel een kwestie van het opladen van de accu. Dit kost je weliswaar stroom, maar stroom is aanzienlijk goedkoper dan benzine.

2. Weinig onderhoudskosten
Het feit dat je niet langer hoeft te tanken met een brommobiel of een bromauto is niet het enige voordeel. Nee, want je hebt ook weinig onderhoudskosten wanneer je zo'n voertuig in jouw bezit hebt. De verschillende onderdelen van een brommobiel, bromauto of microcar worden namelijk niet blootgesteld aan benzine. Hierdoor slijten ze minder en dat betekent automatisch dat je minder onderhoud hoeft uit te voeren.

3. De motor is krachtiger
Overweeg je een brommobiel of bromauto te kopen? Dan moet je weten dat de motor van deze voertuigen ook een stuk krachtiger is dan die van brommobielen op brandstof. Het merendeel van de brommobielen en bromauto's op Fastfuriousscooters.nl is namelijk voorzien van een 1500 Watt-motor. Je ziet mogelijk niet direct in waarom dit beter is dan de motor van een brommobiel op brandstof. Indien je een brommobiel of bromauto met een 1500 Watt-motor koopt, is deze aanzienlijk sneller op topsnelheid dan een brommobiel op benzine. Je bent dus sneller op de plaats van bestemming.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant